Apr 132010
 

Declaraţiile de venit pot fi depuse de către contribuabili direct la sediul administraţiei financiare (registratura organului fiscal) de care aparţin, la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată sau on-line, pe site-ul instituţiei.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat, marţi, că 17 mai este ultima zi în care persoanele fizice pot depune declaraţiile pentru veniturile realizate anul trecut.

“Formularul 200 se completează de către contribuabilii persoane fizice care obţin venituri din: activităţi independente (activităţi comerciale, profesiuni libere, drepturi de proprietate intelectuală), din cedarea folosinţei bunurilor (închirieri, arendă), din activităţi agricole (de felul cultivării florilor, a legumelor în sere, a pepinierelor etc.), din operaţiuni de valută la termen şi din transferul titlurilor devaloare (acţiuni)”, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Declaraţiile de venit pot fi depuse de către contribuabili direct la sediul administraţiei financiare (registratura organului fiscal) de care aparţin, la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată sau on-line, pe site-ul instituţiei.

ANAF precizează că termenul limită de depunere a declaraţiilor de venit a fost prelungit până la data de 17 mai, întrucât termenul legal de 15 mai 2010 este într-o zi nelucrătoare.

sursa:realitatea.net

17 mai este data limită de depunere a declaraţiilor fiscale pentru 2009
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.