Mar 262010
 

Sports Illustrated, Maxim, Playboy sau Vogue au reuşit de-a lungul vremii să satisfacă imaginaţia bărbaţilor şi să dezbrace de echipamentul sportiv vedete precum Maria Şarapova, Danica Patrick sau Ana Ivanovic.

La concurenţă cu modelele profesioniste, sportivele sunt alese periodic să pozeze pentru reviste celebre şi să fie puse pe copertă.

De-a lungul vremii nu a fost ocolit niciun sport, frumuseţile fiecărei discipline fiind invitate periodic în studiorile foto. Site-ul bleacherreport.com a avut iniţiativa de a centraliza apariţiile celebre şi a alcătui un top al celor mai fierbinţi 20 de apariţii pe coperţile revistelor.

Nr. 20: Gretchen Bleiler – FHM

Una dintre frumuseţile de la Vancouver 2010, favorită la aur la snowboard – proba de halfpipe, unde însă a terminat a 11-a. Este cea mai cunoscută snowboarder femeie din lume, iar în februarie 2004, la 23 de ani, a fost coperta FHM.

Nr. 19: Daniela Hantuchova – Sports Illustrated

Faimoasa revistă şi-a făcut un renume în a transforma sportivele în modele. Jucătoarea cehă de tenis Daniela Hantuchova a fost invitată în studiouri anul trecut.

Nr. 18: Erin Phillips – Alpha

Este o jucătoare de baschet australiană despre care mulţi au auzit abia după ce a apărut în Alpha Magazine.

Nr. 17: Ashley Harkleroad – Playboy

A avut o perioadă de succes ca jucătoare de tenis, pătrunzând în Top 50 WTA, până pe locul 39. În 2008 a pozat pentru Playboy.


Nr. 16: Tanith Belbin – Men’s Health

Patinatoare în concursul de dans, a ratat de puţin podiumul la Vancouver 2010, terminând proba pe locul patru, alături de partenerul ei, Benjamin Agosto.

Nr. 15: Anna Rawson – Golf Punk

Este una dintre cele mai faimoase jucătoare de golf din lume. Este australiancă şi are 29 de ani.

Nr. 14: Maria Kirilenko – Sports Illustrated

Frumoasa jucătoare de tenis n-avea cum să scape editorilor revistei, ea făcând parte dintr-un trio în care le-a avut partenere pe Daniela Hantuchova şi Tatiana Golovin.

Nr. 13: Julia Mancuso – Lange

Este rivala lui Lindsay Vonn în schiul alpin american. Are parte de recunoaştere, fiind imaginea mărcii de bocanci de schi Lange.

Nr. 12: Gina Carano – Maxim

Practicantă a artelor marţiale mixte a putut fi urmărită la American Gladiator.

Nr. 11: Natalie Gulbis – FHM

Este o jucătoare de golf din circuitul profesionist LPGA. Este una dintre cele şase jucătoare care au trecut la încasări de bariera de un milion de dolari.

Nr. 10: Amanda Beard – FHM

Este singura înotătoare americană care a apărut în mai toate revistele pentru bărbaţi de peste Ocean. A pozat pentru Sports Illustrated, FHM şi Playboy.

Nr. 9: Maria Şarapova – Sports Illustrated

Frumoasa rusoaică a câştigat foarte mulţi bani de pe urma contractelor publicitare şi apariţiile în reviste, fiind lideră a încasărilor doi ani la rând. Cu faimă s-a acoperit la Wimbledon şi US Open.

Nr. 8: Jennifer Barretta – FHM

Este jucătoare profesionistă de snooker, dar a fost şi actriţă în filmul “9 Ball”.

Nr. 7: Danica Patrick – Sports Illustrated

Este cea mai sexy prezenţă din lumea sporturilor cu motor, numele său fiind legat de mai toate comnpetiţiile automobilistice majore.

Nr. 6: Ana Ivanovic – FHM UK

Jucătoarea sârbă a învăţat tenis într-o piscină goală, dar pentru şedinţa din ediţia britanică a FHM piscina a fost umplută cu apă. Ana n-a jucat, a pozat.

Nr. 5: Sarah Burke – FHM

Pe lângă cele trei medalii de aur cucerite la Winter X Games, canadianca practicantă a schiului freestyle a fost nominalizată în mai toate topurile de frumuseţe întocmite de diverse reviste.

Nr. 4: Anna Kournikova – Maxim

A fost protagonista a numeroase şedinţe foto în numeroase reviste, dar cea mai reuşită pare să fie cea din Maxim.

Nr. 3: Bia şi Branca Feres – Maxim Brazilia

Sunt gemene şi reprezintă Brazilia în competiţiile de volei pe plajă, inclusiv la ediţiile Jocurilor Olimpice. Londra 2012 le aşteaptă.

Nr. 2: Leryn Franco – Black And White

Este o atletă paraguayancă, specializată în aruncarea suliţei.

Nr. 1: Kristi Leskinen – FHM

Absenţa sa de la Vancouver 2010 a fost considerată o crimă împotriva umanităţii. N-a putut fi urmărită pe pârtie, însă a fost generoasă cu ofertele de a poza.

sursa:realitatea.net

20 de sportive sexy, provocatoare de pe coperţile revistelor – GALERIE FOTO
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.