Mar 262010
 

Sports Illustrated, Maxim, Playboy sau Vogue au reuşit de-a lungul vremii să satisfacă imaginaţia bărbaţilor şi să dezbrace de echipamentul sportiv vedete precum Maria Şarapova, Danica Patrick sau Ana Ivanovic.

La concurenţă cu modelele profesioniste, sportivele sunt alese periodic să pozeze pentru reviste celebre şi să fie puse pe copertă.

De-a lungul vremii nu a fost ocolit niciun sport, frumuseţile fiecărei discipline fiind invitate periodic în studiorile foto. Site-ul bleacherreport.com a avut iniţiativa de a centraliza apariţiile celebre şi a alcătui un top al celor mai fierbinţi 20 de apariţii pe coperţile revistelor.

Nr. 20: Gretchen Bleiler – FHM

Una dintre frumuseţile de la Vancouver 2010, favorită la aur la snowboard – proba de halfpipe, unde însă a terminat a 11-a. Este cea mai cunoscută snowboarder femeie din lume, iar în februarie 2004, la 23 de ani, a fost coperta FHM.

Nr. 19: Daniela Hantuchova – Sports Illustrated

Faimoasa revistă şi-a făcut un renume în a transforma sportivele în modele. Jucătoarea cehă de tenis Daniela Hantuchova a fost invitată în studiouri anul trecut.

Nr. 18: Erin Phillips – Alpha

Este o jucătoare de baschet australiană despre care mulţi au auzit abia după ce a apărut în Alpha Magazine.

Nr. 17: Ashley Harkleroad – Playboy

A avut o perioadă de succes ca jucătoare de tenis, pătrunzând în Top 50 WTA, până pe locul 39. În 2008 a pozat pentru Playboy.


Nr. 16: Tanith Belbin – Men’s Health

Patinatoare în concursul de dans, a ratat de puţin podiumul la Vancouver 2010, terminând proba pe locul patru, alături de partenerul ei, Benjamin Agosto.

Nr. 15: Anna Rawson – Golf Punk

Este una dintre cele mai faimoase jucătoare de golf din lume. Este australiancă şi are 29 de ani.

Nr. 14: Maria Kirilenko – Sports Illustrated

Frumoasa jucătoare de tenis n-avea cum să scape editorilor revistei, ea făcând parte dintr-un trio în care le-a avut partenere pe Daniela Hantuchova şi Tatiana Golovin.

Nr. 13: Julia Mancuso – Lange

Este rivala lui Lindsay Vonn în schiul alpin american. Are parte de recunoaştere, fiind imaginea mărcii de bocanci de schi Lange.

Nr. 12: Gina Carano – Maxim

Practicantă a artelor marţiale mixte a putut fi urmărită la American Gladiator.

Nr. 11: Natalie Gulbis – FHM

Este o jucătoare de golf din circuitul profesionist LPGA. Este una dintre cele şase jucătoare care au trecut la încasări de bariera de un milion de dolari.

Nr. 10: Amanda Beard – FHM

Este singura înotătoare americană care a apărut în mai toate revistele pentru bărbaţi de peste Ocean. A pozat pentru Sports Illustrated, FHM şi Playboy.

Nr. 9: Maria Şarapova – Sports Illustrated

Frumoasa rusoaică a câştigat foarte mulţi bani de pe urma contractelor publicitare şi apariţiile în reviste, fiind lideră a încasărilor doi ani la rând. Cu faimă s-a acoperit la Wimbledon şi US Open.

Nr. 8: Jennifer Barretta – FHM

Este jucătoare profesionistă de snooker, dar a fost şi actriţă în filmul “9 Ball”.

Nr. 7: Danica Patrick – Sports Illustrated

Este cea mai sexy prezenţă din lumea sporturilor cu motor, numele său fiind legat de mai toate comnpetiţiile automobilistice majore.

Nr. 6: Ana Ivanovic – FHM UK

Jucătoarea sârbă a învăţat tenis într-o piscină goală, dar pentru şedinţa din ediţia britanică a FHM piscina a fost umplută cu apă. Ana n-a jucat, a pozat.

Nr. 5: Sarah Burke – FHM

Pe lângă cele trei medalii de aur cucerite la Winter X Games, canadianca practicantă a schiului freestyle a fost nominalizată în mai toate topurile de frumuseţe întocmite de diverse reviste.

Nr. 4: Anna Kournikova – Maxim

A fost protagonista a numeroase şedinţe foto în numeroase reviste, dar cea mai reuşită pare să fie cea din Maxim.

Nr. 3: Bia şi Branca Feres – Maxim Brazilia

Sunt gemene şi reprezintă Brazilia în competiţiile de volei pe plajă, inclusiv la ediţiile Jocurilor Olimpice. Londra 2012 le aşteaptă.

Nr. 2: Leryn Franco – Black And White

Este o atletă paraguayancă, specializată în aruncarea suliţei.

Nr. 1: Kristi Leskinen – FHM

Absenţa sa de la Vancouver 2010 a fost considerată o crimă împotriva umanităţii. N-a putut fi urmărită pe pârtie, însă a fost generoasă cu ofertele de a poza.

sursa:realitatea.net

20 de sportive sexy, provocatoare de pe coperţile revistelor – GALERIE FOTO
Rate this post
Mar 262010
 

REALITATEA.NET vă prezintă LIVE TEXT desfăşurarea meciului Pandurii Târgu Jiu - Steaua, din cadrul etapei a 24-a a Ligii I, care se desfăşoară la această oră.

PANDURII TÂRGU JIU – STEAUA 0 – 0

Coponenţa echipelor:

Pandurii Târgu Jiu: Stanca – Popete, Martinovici, Chibulcutean, Cardoso – Orac, Rusu, Nalaţi, Vranjes – Tremonti, Raskovici. Antrenor: Sorin Cârţu.

Steaua:Tătăruşanu – Golanski, Jelev, Parpas, Emeghara – Nicoliţă, Tănase, Ov. Petre, Szekely (Toja 55 ) – Kapetanos, B. Stancu. Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Arbitri: Georgian Ionescu – Nagy Micloş Istvan, Gero Szabo – Adrian Comănescu

Cartonaşe galbene: Martinovic 16, Tremonti41 /  Stancu 24, Emeghara 54, Toja 59

Cartonaşe roşii:

Cele mai importante faze ale meciului:

Min 61: Bogdan Stancu este foarte aproape să scape singur spre poarta adversă, dar Chibulcutean are o intervenţie  forte bună şi îl blochează pe stelist

Min 58: Atac prelungit al gazdelor, mingea ajunge la Popete în dreapta a cărui centrare trece peste poartă

Min 55: Szekely trimite o centrare din banda dreaptă, care îi pune probleme lui Stanca, dar acesta reţine în doi timpi

Min 49: Gorjenii au ocazia unui contraatac periculos, însă Ovidiu Petre  stopează acţiunea gazdelor

Min 46: A început repriza secundă.

Finalul primei reprize.

Repriză destul de anostă, Pandurii au jucat mai mult în jumătatea adversă, însă nu au pus mari probleme defensivei steliste.

Min 42: Daniel Orac prinde un şut-bombă de la 35 de metri, însă balonul nu prinde cadrul porţii

Min 32: Raskovic recuperează excelent o minge şi, după un dribling, îi trimite lui Tremonti. Atacantul trece şi el de doi adversari, apoi trage, însă steliştii resping.

Min 26: Tănase trece elegant de doi adversari şi îi pasează subtil lui Bănel. Acesta întârzie şutul şi obţine doar un corner

Min 20: Popete cere penalty, la o fază în care de la margine se ridicase fanionul pentru ofsaid

Min 15: Nalaţi centrează din lovitură liberă, însă Parpas respinge din careu

Min 11: Emeghara combină cu Nicoliţă, centrarea acestuia din urmă fiind reţinută de goalkeeper-ul gorjenilor

Min 9: Orac trimite la întâlnire pentru  Tremonti care este însă surprins în offside

Min 5: Nicoliţă şutează periculos, însă Stanca scoate de lângă bară

Min 3: Steaua începe tare şi încearcă să “spargă” autobaza lui Cârţu, dar Bănel nu reuşeşte să îl păcălească pe Stanca

sursa:realitatea.net

Liga I:LIVE TEXT – Târgu Jiu – Steaua 0 – 0 (Rep. 2)
Rate this post
Mar 262010
 

De iunie, internauţii care doresc să vizualizeze conţinuturile de pe internet ale celor două publicaţii vor fi nevoiţi să plătească o taxă de o liră sterlină (1,12 euro) pe zi sau de două lire (2,24 euro) pe săptămână.

Cotidianul britanic The Times şi suplimentul său de duminică, The Sunday Times, vor introduce, începând din luna iunie, taxe de acces pentru consultarea versiunilor lor digitale, potrivit unui comunicat al News International, publisherul titlurilor, divizie a consorţiului News Corp.

Internauţii care doresc să vizualizeze conţinuturile de pe internet ale celor două publicaţii vor fi nevoiţi să plătească o taxă de o liră sterlină (1,12 euro) pe zi sau de două lire (2,24 euro) pe săptămână.

News International a anunţat, de asemenea, că actualul site al publicaţiilor, Times Online, va fi înlocuit, la începutul lunii mai, de două site-uri, thetimes.co.uk şi thesundaytimes.co.uk. Taxele vor fi valabile pentru ambele site-uri.

Potrivit comunicatului publisherului, abonamentul pentru online va permite accesul la informaţiile care apar în versiunea tipărită a celor două titluri, cât şi la servicii digitale adiţionale. Aceste servicii vor fi disponibile şi pentru abonaţii versiunii tipărite a publicaţiilor.

Cele două titluri vor fi primele din portofoliul News International care vor implementa modelul online cu taxă, acesta urmând să fie adoptat şi de paginile electonice ale tabloidului The Sun şi ale săptămânalului News of the World.

“Acesta este doar un început. The Times şi Sunday Times sunt primele titluri din Marea Britanie care au adoptat acest nou model. Noi vom continua să ne dezvoltăm produsele digitale, să facem investiţii şi inovaţii pentru clienţii noştri”, a declarat Rebekah Brooks, CEO al News Independent.

News Independent este o divizie a consorţiului News Corporation, controlat de magnatul Rupert Murdoch, care susţine implementarea unui nou model de business media, care să genereze venituri din taxele pentru accesul la versiunile online ale ziarelor şi revistelor.

Magnatul media Rupert Murdoch a declarat, în mai multe rânduri, că jurnalismul este “o marfă scumpă” şi a cerut trusturilor de presă să nu mai distribuie conţinut gratuit. De asemenea, Murdoch a declarat, la începutul lunii noiembrie, că proiectul său de implementare de taxe pentru accesul online al ziarelor din portofoliul consorţiului pe care îl conduce ar putea fi amânat.

Murdoch dorea găsirea unei modalităţi de introducere a taxelor pentru accesul ediţiilor online ale ziarelor din consorţiul News Corp. până la finalul anului fiscal 2009 – 2010, care va fi în luna iunie 2010.

sursa:realitatea.net

The Times şi Sunday Times, doar cu plată pe internet
Rate this post