Dec 262010
 

Microsoft, cel mai mare producător de software la nivel mondial, va anunţa o nouă versiune a sistemului de operare Windows ce va fi realizat împreună cu cei de la ARM Holding.

Potrivit surselor citate de Bloomberg, această nouă variantă va fi adaptată la calculatoarele de tip tabletă, dar şi la alte dispozitive de tip handheld.

Noul produs va debuta în luna ianuarie a anului viitor, la Consumer Electronics Show şi le va oferi celor de Microsoft posibilitatea de a câştiga teren pe piaţa de tablete şi telefoane în faţa unor companii precum Apple, Google şi Samsung.

sursa realitatea.net

Microsoft va lansa un nou Windows
Rate this post
Dec 262010
 

317 milioane de euro. Atât însumează cele mai mari tranzacţii imobiliare încheiate din acest an.

Potrivit companiei de consultanţă imobiliară DTZ Echinox, cel mai activ investitor de pe piaţă a fost fondul sud-african New Europe Property.

Acesta a fost implicat în două tranzacţii de proporţii, a căror valoare totală a ajuns la aproape 140 de milioane de euro. Cu o tranzacţie în valoare de 40 de milioane de euro, Immofinanz se plasează pe a doua poziţie în topul celor mai mari investiţii în imobiliare. Este urmat de Auchan şi Bricostore. Pe locul patru, se află Ikea, care a spart gheaţa şi a achiziţionat platforma industrială Timpuri Noi.

TOPUL TRANZACŢIILOR IMOBILIARE

Floreasca BP – NEPI -100 milioane de euro
Polus Center – Immofinanz – 40 milioane de euro
Auchan and Bricostore – NEPI – 39,9 milioane de euro
Timpuri Noi – Ikea – 34,6 milioane de euro
Tiago Mall – Shopping Center Holding – 30,5 milioane de euro

sursa realitatea.net

Topul tranzacţiilor imobiliare din 2010
Rate this post
Dec 262010
 

Crăciunul ne face să ne simţim mai aproape de tradiţii. Însă tinerii, fie că sunt din mediul urban, fie că sunt din mediul rural, au propriile obiceiuri. De Crăciun, merg la discotecă.

Şi în Capitală, dar şi în comunele din judeţul Giurgiu, tinerii au mers în cluburi de Crăciun. N-au lipsit bineînţeles animatoarele costumate în Crăciuniţe, dansurile lascive şi cheful de distracţie.

Alţii au obosit s-o ţină dintr-o petrecere în alta în mini-vacanţa de Crăciun. Dar nu au uitat… să semneze condica şi aseară.

În Mihăileşti, judeţul Giurgiu, seara la club s-a terminat cu o încăierare, pentru câţiva tineri.
sursa realitatea.net

Tinerii au sărbătorit Crăciunul în cluburi
Rate this post