May 012011
 

 

Noua ducesă de Cambridge a impresionat o lume întreagă prin ţinută, dar şi prin modul în care şi-a stăpânit emoţiile în timpul ceremoniei de la Londra.

 

Kate Middleton are toate şansele să acopere golul lăsat liber pe firmamentul Casei Regale britanice de dispariţia Prinţesei Diana în urmă cu 14 ani. În timp ce comentatorii CNN vorbeau vineri despre o ceremonie care redă fastul coroanei britanice, după o perioadă de lumini şi umbre, aceleaşi voci o descriau pe Kate Middleton, soţia moştenitorului coroanei britanice, drept noul superstar al monarhiei.

Money

MONEY.ro

 

Kate Middleton, noul superstar al monarhiei britanice GALERIE FOTO DE LA NUNTĂ
Rate this post
May 012011
 

 

Într-o intervenţie la Realitatea TV, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre nunta Prinţului William cu Kate Middleton din spatele unor “ochi profani”.

“Vedem un plăvan cu început de chelie, un flăcău, William, care are cu siguranţă sânge albastru, dar mie nu mi se pare a fi un moştenitor al lui Isaac Newton. Alături de el, vedem o pisi englezească, una care nici măcar nu mi se pare superperformantă. Este un fel de fată de la pagina 5, căreia trebuie să mă adresez acum cu tot respectul, Alteţă, este ducesă de Cambridge. Asta ar fi viziunea unui ochi profan”, spune jurnalistul.

Şi totuşi, adaugă CTP, dacă ne uităm la metafizica a ceea ce s-a întâmplat vineri, lucrurile se schimbă: “Atunci vedem una dintre cele mai puternice instituţii din lume, regalitatea britanică, o instituţie puternică nu neapărat prin Abaţia Westminister, nu neapărat prin aceste decoruri uniforme, ci prin ceea ce nu se vede: prin capitalul de încredere, de rezerva strategică de capital, pe care regalitatea britanică o depozitează de veacuri. Anglia are şi această rezervă de încredere strategică care este depozitată la Buckingham.”

Money

MONEY.ro

 

CTP, despre nunta regală: O unire între un plăvan şi o pisi englezească de pagina 5
Rate this post
May 012011
 

 

Emoţii sau o verighetă prea strâmtă? Cine ştie? Cert e că în momentul culminant al nunţii, prinţul William a avut ceva probleme când a fost vorba să-i pună verigheta soţiei sale, Kate Middleton. Pentru că inelul nu prea intra pe deget. A trebuit să-l împingă preţ de o secundă.

Money

MONEY.ro

 

Prinţul William a avut probleme cu verigheta soţiei sale VEZI VIDEO
Rate this post