Nov 052010
 

Miercuri, 3 noiembrie 2010, AdNet Telecom a fost desemnată pe locul 4 din „Topul firmelor bucureştene“, eveniment organizat de Camera de Comerş şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) în Sala Nicolae Titulescu din incinta complexului expoziţional ROMEXPO.

Această poziţie vine să confirme efortul constant şi evoluţia continuă a companiei AdNet Telecom care a obţinut în anii anteriori recunoaşterea cuvenită prin desemnarea locului doi în “Topul naţional al companiilor private din România 2008 şi 2009” realizat de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România şi locul întâi în “Top profit România – Domeniul telecomunicaţii”.

Aflat la cea de a XVII-a ediţie, evenimentul şi-a propus, ca de fiecare dată, să facă din acest eveniment şi un instrument de informare şi promovare a firmelor bucureştene. Au fost incluse în acest Top firme din mai multe domenii de activitate, sursele utilizate fiind situaţiile financiare pentru 2009, puse la dispoziţie de Ministerul Economiei şi Finanţelor, ceea ce garantează obiectivitatea clasamentului.

Criteriile utilizate pentru alcătuirea acestui clasament au pus accent pe eficienţa activităţii economice (evidenţiată prin rata profitului), eficienţa utilizării resurselor umane, dar şi a capitalului angajat, efortul propriu de dezvoltare, aplicarea unui sistem propriu de conducere şi asigurare a calităţii, obţinerea de certificate de conformitate a produselor.
În calitate de furnizor de top în domeniul telecomunicaţiilor, AdNet Telecom şi-a dovedit nu doar şi expertiza pe care le deţine în acest domeniu, ci şi adoptarea unor principii moderne de management şi a unor concepţii flexibile şi eficiente în implementarea strategiei pe termen lung.

Domnul Liviu Tănase, CEO al AdNet Telecom a afirmat: “Evident că  acest premiu este o satisfacţie majoră. Este foarte plăcut să fii câştigător într-o competiţie de o duritate amplificată nu neaparat de talentul, priceperea sau determinarea intreprinzătorilor români, ci de multe ori de mediul în care trăim şi muncim. Este reconfortant sa te afli printre învingători, mai ales că aceştia provin din comunitatea de afaceri ale cărei interese trebuie să le reprezinţi şi să le aperi. Domeniul telecomunicaţiilor îţi oferă un teren de luptă şi un antrenament la standarde foarte ridicate. Numai o concepţie modernă si flexibilă îţi poate asigura trecerea peste provocările vremurilor şi mediului în care trăim “.

sursa realitatea.net

AdNet Telecom a obţinut locul 4 în Topul IMM-urilor bucureştene
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.