Oct 292010
 

Andreea Marin Bănică s-a luptat cu birocraţia pentru a schimba Ordinului 50/2004 al Ministerului Sănătăţii, atât de necesar multor bolnavi în stare gravă.  Ea a povestit pentru Libertatea despre lupta sa cu “sistemul” alături de Asociaţia Salvează Vieţi.

Andreea Marin Bănică a povestit că a avut prima discuţie cu Asociaţia Salvează Vieţi în urmă cu câteva luni, iar, după ce eforturile acestora s-au împiedicat în birocraţie, au decis să lupte în echipă.

“Satisfacţia de a o călca în picioare măcar de data asta, aşa cum şi ea ne calcă în picioare sufletele, sănătatea şi viaţa, se întâmplă de nepermis de multe ori”. Acest lucru a motivat-o pe Andreea Marin Bănică să se alăture acestui efort.

A iniţiat o petiţie semnată de 9.000 de români din toate colţurile lumii şi chiar dacă discuţiile cu Ministerul Sănătăţii au fost un pic amânate, nu a renunţat. Andreea spune că foarte mulţi români vor beneficia de schimbarea acestui ordin şi are şi un mesaj pentru cei care suferă de o boală grea: “Să se informeze bine înainte de a lua o hotărâre în pripă, doar pe baza a ceea ce spun, cu bunăvoinţă, dar nu întotdeauna în deplină cunoştintă de cauză, cei din jur. E important să-ţi cunoşti drepturile înainte de a lua o decizie care afectează o viaţă. Şi să fie tari!”.

Andreea Marin: Am avut satisfacţia de a călca în picioare birocraţia
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.