May 122010
 

Sindicatele din sănătate s-ar putea alătura profesorilor, declanşând grevă generală din 31 mai.

Federaţia Sanitas va analiza după mitingul din 19 aprilie dacă declanşează grevă, întrucât şi nemulţumirile din sănătate sunt la fel de mari, a declarat liderul organizaţiei sindicale, Marius Petcu.

“Încă nu am hotărât dacă vom face şi noi grevă generală. Există o variantă, şi anume aceea de a participa alături de profesori la greva generală. Dar o decizie va fi luată numai după mitingul din 19 mai”, a spus Marius Petcu. El a adăugat că şi problemele din Sănătate sunt la fel de mari şi că diminuarea salariilor şi a pensiilor afectează la fel de tare şi sectorul sanitar.

“O Românie în grevă. Ce să facem dacă aceasta este situaţia?”, a mai spus Petcu.

Cadrele didactice intră în grevă generală din 31 mai, de miercuri nu mai trece notele elevilor în catalog şi nu mai participă la evaluările naţionale, iar în 19 mai vor merge la mitingul din Piaţa Victoriei, au anunţat liderii federaţiilor din învăţământ.

sursa:realitatea.net

Angajaţii din sănătate ameninţă cu greva generală
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.