Jun 282011
 

 

Chiar dacă reţeta Apple de a reinventa concepte şi produse de la zero are de cele mai multe ori materializări spectaculoase, din păcate de data aceasta rezultatele sunt departe de a mulţumi, potrivit playtech.ro.

 

Ultimul astfel de produs care a trezit mai multe dezamăgiri decât entuziasm printre clienţii companiei este Final Cut Pro X. Această noua versiune a popularei aplicaţii pentru editare video la nivel profesionist, deşi este mult mai ieftină decât vechile versiuni şi are o interfaţă regândita mult mai prietenoasă, din păcate are şi câteva handicapuri în comparaţie cu vechea versiune. Rezultatul? Amatorii sunt exaltaţi, dar puţini, profesioniştii sunt dezamăgiţi şi mulţi.

Printre nemulţumiri se număra lipsă posibilităţii de a importă proiectele create în vechile versiuni de Final Cut Pro, lipsă posibilităţii de a lucra cu mai multe feed-uri video simultan (multicamera), de a lucra cu conţinutul generat de către camerele RED, de a modifică în parametrii de export ai formatului QuickTime rezultate din proiectele Final Cut Pro X, la care se adaugă multe alte funcţii prezente în versiunile anterioare. Citeşte mai mult pe playtech.ro.

Money

MONEY.ro

 

Apple face greşeli mari: Final Cut Pro X
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.