May 302010
 

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, le-a cerut inspectorilor generali şcolari să informeze elevii că examenul de bacalaureat se va desfăşura normal.

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a centralizat datele din teritoriu referitoare la centrele de examen în care se va desfăşura luni, 31 mai, proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională din cadrul examenului de bacalaureat.  Potrivit acestei statistici, proba va fi susţinută în cele 1.419 unităţi de învăţământ stabilite centre de examen, conform graficului iniţial.

Daniel Funeriu a spus, vineri, la Iaşi, că la nivel naţional în peste 90% din centrele de examen pentru bacalaureat profesorii nu se vor afla în grevă, iar în restul vor fi găsite soluţii pentru completarea comisiilor de examinare, astfel încât toţi elevii să poată susţine proba.

Funeriu le-a cerut inspectorilor generali şcolari să lipească afişe la toate centrele unde ar trebui să se organizeze bacalureatul pentru a anunţa că examenul se va desfăşura normal.

sursa realitatea.net

BAC-ul va fi susţinut luni în 1.419 unităţi de învăţământ
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.