Apr 082010
 

Preşedintele României a vizitat, joi, uzina de la Mioveni, ocazie cu care şi-a luat şi o Dacia Duster. Traian Băsescu a primit automobilul de culoare roşu închis, pe care l-a achiziţionat din bani proprii, el spunând de la volanul acestuia că este o "maşină care trebuie cumpărată".

SUV-ul a costat 71.016 RON şi a fost achitat de Maria Băsescu. Preşedintele a ales un model de serie pentru care a avut o singură cerinţă: să fie roşu. Conform informaţiilor oferite de Administraţia Prezidenţială, maşina va aparţine familiei Băsescu.

După ce a urcat la volanul maşinii, preşedintele le-a spus jurnaliştilor că “am vrut să fie un semnal, nu numai pentru piaţa internă, ci şi pentru piaţa internaţională,un semnal de încredere pentru producţia de la Dacia. Este o maşină care merită să fie cumpărată. Merg cu Logan de mai bine de doi ani. Sunt foarte mulţumit de Dacia Logan”, a declarat Băsescu. Alături de Traian Băsescu a mai urcat în maşină Jerome Olive, director Dacia Renault.

Apoi, preşedintele a coborât din maşină şi le-a spus reprezentanţilor presei că este încrezător în şansele pe care le are Dacia Duster pe piaţa internaţională.

În cele câteva minute cât am stat în maşină, am avut senzaţia că sunt într-o maşină de calitate. Succesul Duster-ului va fi un succes care nu va face altceva decât să consolideze reputaţia mărcii Dacia, în Europa şi în afara Europei”, a spus Băsescu.

Potrivit unor surse citate de Gândul, preşedintele Băsescu nu a primit nicio reducere din partea constructorului şi nici nu există vreo înţelegere privind utilizarea maşinii pe o anumită perioadă. “Este un model obişnuit de serie. Preşedintele va mai utiliza, ocazional, maşina Logan aflată în dotarea SPP”, menţionează sursele citate.

Reprezentanţii Automobile Dacia au declarat, la salonul de la Geneva, că primul client al SUV-ului Dacia Duster va fi preşedintele României, Traian Băsescu.

Modelul Dacia Duster a fost lansat oficial la începutul lunii martie, la Salonul Auto de la Geneva, comercializarea pe principalele pieţe din Europa, Magreb şi Turcia începând cu sfârşitul lunii martie. Din iunie, Duster va ajunge, sub marca Renault, şi pe pieţele din Ucraina, Orientul Mijlociu şi în unele ţări din Africa.

sursa:realitatea.net

Băsescu şi-a luat Dacia Duster: Este o maşină care merită să fie cumpărată
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.