Mar 192010
 

Gigi Becali vine şi el cu propria versiune în cazul "Mită pentru Adrian Cristea", lansat de Cornel Dinu. Finanţatorul stelist e de părere că cel care a declanşat scandalul a fost chiar jucătorul, pentru a-şi dovedi ataşamentul faţă de echipa din Ştefan cel Mare. Becali susţine că Steaua nu are nicio vină şi că, în cazul în care s-ar dovedi ceva, gruparea din Ghencea ar merita să fie retrogradată.

“Dacă e adevărat că a fost sunat Cristea, trebuie să fim retrogradaţi. Nu e foarte grav, e cel mai grav! Acum o dau că au vrut să-şi motiveze jucătorii, că aruncă bombe…Eu m-am întâlnit azi cu Borcea, am stat cu el la masă. I-am zis: “Cristi, nu-i frumos, nu se face aşa”. El m-a luat că nu-i aşa, că nu ştiu ce. Să zicem că jucătorul nu i-a spus lui Victor Becali, dar nu-i spunea lui Borcea?! El cică nu ştie…Eu mă gândesc că a vrut Cristea să se dea mare că e corect. Borcea mi-a spus că el nu mai voia să dea nume şi că acum nu vrea să mai zică nimic ca să fie linişte la Dinamo. Părerea mea e că toată chestia a fost inventată de Cristea. Nu s-a întâmplat nimic, e minciuna lui Cristea, e clar! Borcea spune acum că a fost invenţia lui, dar, dacă era aşa, nu-l mai trezea pe Victor în miez de noape cu “o chestiune de viaţă şi de moarte”, a spus patronul din Ghencea la GSPTV.

sursa:realitatea.net

Becali: “Dacă e adevărat că a fost sunat Cristea, trebuie să fim retrogradaţi”
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.