Oct 292010
 

Premierul Emil Boc a comentat la TVR1 modul în care profesorii au primit asumarea răspunderii pe Legea educaţiei. Joi, cursurile au fost întrerupte în mai multe unităţi de învăţământ din ţară.

“Nu ştiu care este exact motivaţia profesorilor pentru că această lege este în beneficiul sistemului educaţional, inclusiv în beneficiul profesorilor. Spre exemplu, programa de învăţământ nu mai este atât de încărcată. 25% din programa şcolară este lăsată la dispoziţia profesorului pentru a-şi acomoda predarea la nivelul fiecărui elev. Profesorul câştigă pentru că nu mai este încorsetat să parcurgă rapid cât mai multe informaţii, ci îi lăsăm un timp să adapteze planul de predare”, a spus Boc.

Cursurile au fost întrerupte în mai multe unităţi de învăţământ din ţară, joi, când Guvernul şi-a asumat răspunderea pe Legea Educaţiei. Potrivit liderul Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), Aurel Cornea,  cadrele didactice au  mers la şcoală, dar nu au predat şi nici nu au pus note.

sursa realitatea.net

Boc despre greve: Nu ştiu care este motivaţia profesorilor, Legea educaţiei e şi în beneficiul lor
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.