Apr 032010
 

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, că nu este normal ca populaţia să aibă de suferit din cauza negocierilor pe care medicii de familie le poartă cu Ministerul Sănătăţii sau din cauza birocraţiei şi a afirmat că ministerul va negocia atât cât va fi necesar.

“Ministerul Sănătăţii a stat în negocieri tot timpul şi va negocia cât va fi necesar. Contractul cadru a fost aprobat în Guvern, urmează să se implementeze şi sper să se găsească înţelegere, pentru că nu e firesc ca oamenii să sufere din cauza negocierilor sau a birocraţiei. Din punctul nostru de vedre, noi am adoptat contractul cadru în Guvern inainte de 1 aprilie”, a afirmat premierul.

Emil Boc a împărţit, sâmbătă, 110 pachete vârstnicilor de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială din Cluj-Napoca. Pachetele conţineau ouă roşii şi cozonaci, dulciuri, sucuri şi fructe.

În cadrul vizitei la acest centru, premierul a subliniat importanţa solidarităţii, în special în vremurile pe care le traverseză acum România. “Un lucru foarte mic poate însemna foarte mult pentru cineva şi cred că fiecare dintre noi avem resortul să putem aduce un zâmbet printr-un sentiment de solidaritate şi printr-un sprijin pe care îl putem da oamenilor în fiecare zi”, a spus Boc, adăugând că vizitele la centrul de bătrâni din Cluj-Napoca reprezintă pentru el “o chestiune de suflet” şi amintind că, de când este premier, a venit atat de Paşte, cât şi de Crăciun să ofere alimente bătrânilor de aici.

Boc a mai spus că solidaritatea trebuie să rămână “un sentiment, indiferent ce vremuri trecem, mai bune sau mai grele”. “Cu atât mai mult în vremuri grele solidaritatea e cea mai importantă. Cu bani puţini putem face uneori lucruri mari şi putem aduce un zâmbet acolo unde poate el nu ar apărea”, a spus premierul.

Premierul a fost însoţit la centru de vârstnici de primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, de preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, şi de deputatul PDL Daniel Buda. Pachetele împărţite sâmbătă de Boc au fost oferite din sponsorizări.

Şeful Guvernului va asista la Slujba de Înviere la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca.

sursa realitatea.net

Boc: Nu este firesc ca oamenii să sufere din cauza negocierilor dintre medici şi Ministerul Sănătăţii
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.