Oct 222010
 

Silviu Ispas, Presedintele BRAT, a fost ales in Consiliul Director al IFABC

In perioada 11 – 13 octombrie 2010

a avut loc in Seoul Adunarea Generala a IFABC (International Federation of Audit Bureau of Circulation). Federatia a fost infiintata in anul 1963, in vederea promovarii transparentei in evaluarea performantelor produselor media, la inceput prin auditul tirajelor, aria de interes extinzandu-se si catre auditarea si masurarea mediilor digitale.

La intalnirea de saptamana trecuta au fost discutate subiectele curente legate de activitatea de audit,  masurarea mediilor digitale, extinderea auditului catre editiile digitate ale publicatiilor si crearea unor standarde generale internationale comune in acest sens. Cu aceasta ocazie a fost ales Consiliul Director al IFABC, unde domnul Silviu Ispas – Presedinte BRAT, a fost ales ca reprezentant din partea tarilor ce auditeaza sub 10 milioane de copii anual (printre care Argentina, Cehia, Hong Kong, Korea, Mexic, Norvegia, Portugalia, Serbia). In Consiliul Director mai sunt reprezentate birourile de audit din Anglia, Spania, Australia, Polonia, Olanda, India si Brazilia.

Cu aceasta ocazia, domnul Silviu Ispas a declarat „ Este o onoare pentru industria de publicitate din Romania si pentru BRAT sa fie reprezentate la acest nivel in cel mai important for intrenational din domeniul auditului de media. Multumesc colegilor din Federatie pentru increderea acordata BRAT si consider ca este o apreciere corecta a eforturilor BRAT de profesionalizare a industriei, precum si a dezvoltarii BRAT din ultimii 10 ani. Multumesc de asemenea colegilor din Romania pentru consecventa cu care au urmarit si au aplicat toate principiile de transparenta a performantei, promovate la nivel international. BRAT garanteaza ca va avea o atitudine pro-activa in cadrul Federatiei, va propune proiecte internationale care sa vina in ajutorul direct al membrilor birourilor din fiecare tara si isi va onora obligatiile pe care le induce o asemena pozitie si responsabilitate.”

In prezent IFABC are un numar de 44 de membri, formati din asociatii nationale care au ca obiectiv auditul tirajelor si/sau masurarea mediilor online. Birouri de audit din intreaga Europa, cum ar fi Germania, Spania, Franta, Italia, Austria, Ungaria sunt reprezentate in federatie, dar si birouri de pe alte continente: USA, Canada, India, China, Korea, Japonia, Brazilia, etc. BRAT este membra a IFABC din anul 1999.

Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) este o asociatie constituita in scopul masurarii si verificarii independente si obiective a performantei produselor media. In cei 12 ani de existenta BRAT a devenit recunoscut ca reperul pietei de publicitate pentru presa scrisa si mediul online in ceea ce priveste rezultatele de audienta, tirajul publicatiilor sau traficul siteurilor web.

BRAT REPREZENTAT IN TOPUL INTERNATIONAL AL BIROURILOR DE AUDIT
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.