Jun 262011
 

 

Au miliarde în conturi, dar nu dau mai mult de câteva sute de dolari pe articolele vestimentare. E vorba despre antreprenorii şi managerii marilor companii din lume.

 

Directorii marilor corporaţii de tehnologie de azi preferă ţinutele sport şi pe cele clasice, fără să cheltuiască mii de dolari, scrie incont.ro.

Steve Jobs, co-fondatorul Apple este cunoscut pentru chibzuinţa care-l defineşte. Acesta esta văzut adesea îmbrăcat în ţinute sport, precum o pereche de blugi (Levis – 58 dolari) şi un pulover de culoare închis (Carhatt – 28 dolari).

Cel mai cunoscut şi printre cei mai tineri antreprenori miliardari la ora actuală este, fără doar şi poate, Mark Zuckerberg. Succesul reţelei de socializare Facebook i-a adus o avere estimată la şapte miliarde de dolari, o sumă cu care îşi poate cumpăra piese vestimentare de la cele mai mari case de modă din lume. În schimb, Mark preferă ţinutele sport – papuci Adidas (30 dolari), honorac de pe Wholesaler.com (12,41 dolari), tricou de pe Cheaptees.com (8 dolari) şi pe cele casual (pulover de la Edun – 298 dolari).

Stilul casual îl adoptă şi co-fondatorul Microsoft. Bill Gates a fost văzut adesea îmbrăcat în cămaşă (Brooks Brothers – 69,5 dolari) şi pulover (John Smedley – 230 dolari), de culoare mov.

Stilul sport il caracterizeaza si pe managerul de la Google, Sergey Brin. Acesta este cunoscut în special pentru pantofii cu degete, pe care i-a purtat pentru prima data în 2009. Pantofii sunt confectionaţi de compania italiana Vibram şi pot fi achizitionaţi pentru suma de 90 dolari.

Jack Dorsey, managerul de la Twitter este ceva mai darnic decât Jobs atunci când vine vorba de fashion. Managerul de la Twitter adoptă mai mult ţinutele clasice, şi anume costumele business.

De pildă, pentru un sacou de la J. Crew, Dorsey plăteşte 275 de dolari, iar pentru o cravată neagră, subţire, de la acelaşi brand, 59,5 dolari.

 

 

Money

MONEY.ro

 

Cât dau pe haine managerii Facebook, Apple, Google
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)