Dec 142010
 

Cititul în autobuz poate dăuna grav buzunarului, arată Jandarmeria, care acordă câteva sfaturi referitoare la ce comportament trebuie adoptat pentru a nu cădea pradă hoților, scrie B365.ro.

Dacă încerci să scapi de plictiseala drumurilor lungi citind în metrou, autobuz, troleibuz sau tramvai, riști să fii făcut la buzunare. Atenția ta este distrasă de carte sau ziar, iar hoții profită pentru a sustrage valorile pe care le ai asupra ta. Așa că este recomandat să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău, dacă ești înconjurat de persoane cu comportament dubios.

De asemenea, este recomandat să ții bagajul întotdeauna în fața ta, nu în lateral sau la spate, pentru a avea control asupra lui, indică Jandarmeria. Trebuie să fii atent la comportamentul celorlalți călători încă dinainte de a te sui în vehicol, pentru că s-ar putea să fii marcat ca țintă încă din stație, de către hoți.

Jandarmeria te sfătuiește și unde este recomandat să plasezi portofelul, pentru a nu fi furat, sau cum să te comporți atunci când călătorești noaptea. Aceste sfaturi, dar și altele, poți să le citești pe B365.ro

Ce să faci ca să nu devii ţinta hoţilor de buzunare, în transportul în comun
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.