Oct 082010
 

Bună la gust şi eficientă în tratarea unui număr impresionant de boli, ceapa nu trebuie să lipsească din nicio cămara. Nu se ştie când vă ia răceala sau vă apucă depresia.

În cazul unei răceli, dureri de dinţi sau depresie, ceapa este un remediu la îndemână pentru oricine, chiar dacă uneori gustul ei devine insuportabil, potrivitdietetik.ro. Când îţi curge nasul şi nu mai scapi detuse, niciun sirop de la farmacie nu are pe jumătate efectul cepei. O ceapă la fiecare masă întăreşte rezistenţa organismului.

Cu o ceapă, nasul înfundat devine amintire.Condiţia este să mestecaţi o ceapă albă înainte de culcare. Mai mult, infecţiile stomacale sunt puse la pământ de proprietăţile antiinflamatorii şi antibacteriene ale cepei. Tot ceapa te ajută să eviţicrampele de stomac.

Ceapa ajută si la durerile de dinţi. Trebuie doar să mesteci ceapa şi ea va face minuni pentru dantura ta.

Ceapa este un bun tratament pentru acnee. Poţi face o mască din sucul unei cepe peste care ai adăugat miere. Vei avea un ten mai curat şi o circulaţie a sângelui mai bună.

În fine, dacă te simţi deprimat şi obosit, ceapa poate fi remediul perfect. Este energizantă dacă o transformi în suc cu miere. În perioadele stresante este de ajuns să bei tonicul înainte de culcare pentru un somn odihnitor.

sursa realitatea.net

Ceapa tratează durerile de dinţi sau depresia
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.