Sep 262010
 

Expo Aventuri 2010, care azi, la ora 16.00, îşi închide porţile, a reunit la Romexpo, în Capitală, 40 de producători şi de distribuitori de unelte de pescuit. Libertatea vă prezintă cele mai interesante şi mai noi produse pe care le-a găsit la cel mai mare târg de pescuit şi de vânătoare al anului.

Cabela’s România. Vedeta standului celor de la Cabela’s a fost shad-ul Aqua Glow, considerată printre cele mai eficiente năluci artificiale. Momeala propusă de Cabela’s are o strălucire şi o vizibilitate foarte bune, motiv pentru care bibanii sau şalăii nu vor ezita să o atace. Setul de 10 bucăţi costă 15 lei.

La Cabela’s am găsit 10 shad-uri la 15 lei Năluca Aqua Glow

Lampitactice.ro. Firma a atras multă lume la standul său datorită lanternei Olight SR90 Intimidator, considerată cea mai bună din lume (bate la 1.000 de metri, iar bateria ţine 90 de minute pe luminozitate maximă, de 2.200 de lumeni). Are un preţ pe măsură: 350 de euro.

Băiatul de la lampitactice ne-a arătat lanterne de ultimă generaţie Lanterna Olight SR90 Intimidator

Carpdiscount a rupt gura târgului cu acele Ashima – unele dintre cele mai bune din lume (14 lei/ 10 bucăţi), cu porumbul artificial Enterprise aromatizat după o reţetă proprie (15 lei), dar şi cu rachetele de nădit Spomb (69 de lei/ bucata), care se deschid şi împrăştie nada la contactul cu apa.

Ştefan ne-a arătat rachetele de nădit Porumb artificial aromatizat

Claumar a vândut peste o tonă de nadă Claumar Mix, găleata de 5 kilograme având un preţ promoţional – 16 lei. Claudiu Popa, patronul magazinului din bd. Ghencea 30, a oferit spre vânzare şi plumbi ecologici la cele mai mici preţuri (începând de la 2 lei).

Claudiu Popa a vândut peste o tonă de nadă Cei de la Claumar vând şi plumbi ecologici

Energofish, de departe cel mai impunător stand de la expoziţie, a punctat cu nada Benzar Turbo Carp (un mix de cereale îmbunătăţit cu betaină, menit să atragă peştele, produs de campionul maghiar Benzar Zsolt). Preţul e însă cam piperat: un pachet de 3 kilograme costă 32,6 lei.

În standul Energofish am dat peste ”munţi” de nadă

Meet Carp. Vedeta standului Meet Carp e preferată de pescarii de crap: pop-up-ul (bile de momeală mai uşoare ca apa) Bait-feed, o combinaţie de seminţe de cânepă, migdale de pământ, porumb dulce şi alte ingrediente ţinute “secrete”. Costă 29 de lei borcanul.

Reprezentantul firmei Meet Carp ne-a arătat pop-up-urile Bait-feed

Mim Team a venit cu o superofertă: rod-pod (suport de lansete) de la Prowess + 4 lansete Rebellion Dagger de la Sert şi mulinete Dagger Sert FD 8006 + senzori şi swingere (sisteme de avertizare), la un preţ de 2.107,53 lei.

Paronul celor de la Mim Team ne-a arătat superoferta de la standul său

Mişu – Mihai Palada, ”tăticul” linguriţelor Mişu, a fost căutat de zeci de pescari de spinning dornici să testeze noutăţile create manual de Mişu.

Celebrele linguriţe produse de Mişu au fost la mare căutare

Total Fishing – La standul Total Fishing am găsit cea mai scumpă lansetă din expoziţie: un Shimano Tribal Extreme 3,66m, al cărei preţ este de 1.893 lei. ”Bijuteria”, din carbon XT300 cu conţinut scăzut de răşină, cântăreşte 330 de grame, iar producătorul garantează că permite îmbunătăţirea lanseurilor şi o perceţie excelentă în lupta cu peştii mari.

Total Fishing a scos la vânzare cea mai scumpă lansetă: o Shimano Tribal Extreme de 1.893 de lei

Watson România. Importatorii de la Watson au adus suportul de lansete Maver-carp, de departe cel mai spectaculos şi complet rod-pod din România la ora actuală. Preţul este pe măsură: 937 de lei.

Ultraperformantul suport de lansete de la Watson costă 937 de lei

Cele mai tari unelte de pescuit
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.