Nov 262010
 

Încă de dimineaţă a început să ningă în judeţele Prahova, Gorj, Vâlcea, Hunedoara, Arad, Alba, Bihor, Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş şi Harghita. Zăpada nu a creat probleme deosebite, potrivit reprezentanţilor Infotrafic.
Meteorologii au anunţat că temperaturile continuă să scadă în zilele următoare şi că va ninge în mai multe judeţe.

Traficul rutier pe DN 71 Târgovişte – Sinaia a fost blocat aproximativ o jumătate de oră, vineri dimineaţă, în zona Cotei 1000 a Vârfului Păduchiosu, din cauza zăpezii care s-a aşternut pe carosabil în strat de aproximativ patru centimetri, drumarii intervenind cu utilajele de deszăpezire, potrivit MEDIAFAX.

Toate drumurile naţionale din judeţul Harghita sunt acoperite de zăpadă, iar pe anumite artere circulaţia se desfăşoară îngreunat din cauza ninsorilor, utilajele de deszăpezire acţionând pentru curăţarea carosabilului.

În cursul dimineţii de vineri, s-au înregistrat probleme pe DN 12 A, în zona Homorod, unde un TIR neechipat corespunzător a rămas blocat în pantă, circulaţia desfăşurându-se cu dificultate până la tractarea acestuia.

O situaţie similară s-a înregistrat şi pe drumul care urcă spre staţiunea Harghita Băi.

Circulaţia este îngreunată de ninsoare pe majoritatea drumurilor din judeţul Bistriţa-Năsăud, unde se intervine cu 26 de utilaje pentru îndepărtarea zăpezii

În jurul orei 8.00, a început să ningă şi la Beclean, astfel încât şi pe DN 17, în zona acestui oraş, a fost nevoie să iasă toate utilajele, dar şi la Teaca, pe DN 15 A, unde, de asemenea, s-a acţionat cu material antiderapant.

În judeţul Constanţa, străzile s-au umplut de gheaţă pentru că a căzut grindină. Pe drumul dintre Constanţa şi Mangalia, şoferii au avut mari probleme din cauza gheţii.

Şi Cluj Napoca a devenit un oraş alb peste noapte. Dacă zilele trecute clujenii au avut parte de temperaturi de peste 15 grade, şi vremea părea a fi de primăvară şi nu de toamnă târzie, ei au fost suprinşi joi noapte, când a nins.

Se circulă în condiţii de iarnă în judeţul Suceava. Se circulă greu pe drumul care face legătura între Moldova şi Ardeal din cauza poleiului. Mai mulţi şoferi care au ajuns în şanţ, iar alţii au tras pe dreapta.

Circulaţia se desfăşoară îngreunat pe mai multe drumuri din ţară VEZI LISTA
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.