Mar 152010
 

NUMAI PENTRU PERSOANELE CARE AU PESTE 18 ANI

Cântăreaţa în vârstă de 23 de ani joacă rolul unei criminale, alături de Beyonce. Clipul este inspirat din filmele lui Quentin Tarantino. MTV a refuzat să difuzeze clipul din cauza "imaginilor şocante".

Clipul a fost lansat online la sfârşitul săptămânii trecute şi într-o zi a făcut 1,5 milioane de vizualizări, potrivit The Sun.

Regizorul clipului este Jonas Akerlund, care a mai colaborat cu artista şi pentru piesa Paparazzi. Videoclipul de 9 minute şi jumătate începe cu doi gardieni-femei care o ţin de braţe pe Gaga şi o duc într-o celulă, sub ochii unor tinere care-i aruncă priviri languroase.

Odată ajunsă la destinaţie, Lady Gaga este dezbrăcată de paznici şi rămâne în pielea goală. S-a vehiculat în presă de curând că diva ar avea penis, iar una dintre paznice comentează: “Ţi-am spus eu că nu are penis”.

Partenera ei este Beyonce, care o aşteaptă în faţa închisorii. Cele două fug cu maşina, nu înainte ca Beyonce să o apostrofeze: “Ai fost o fată foarte, foarte rea, Gaga”.

Într-o altă scenă, Beyonce încearcă să seducă un tippentru ca apoi să-i toarne otravă în băutură.

La final cele două îşi pierd urma cu o camionetă galbenă împrumutată din filmul “Kill Bill’ al lui Quentin Tarantino, fiind urmărite de poliţie.

sursa:realitatea.net

Clipul Telephone al lui Lady Gaga, interzis la TV -VEZI VIDEO
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.