Oct 152010
 

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Cluj, că vor fi acordate stimulente în sănătate, dar doar pentru personalul care se implică şi are rezultate.

Cseke Attila a declarat că legislaţia oferă posibilitatea acordării de stimulente, dar acestea vor fi acordate doar pentru rezultate deosebite.

“Există o legislaţie în vigoare, un articol în Legea 95, cu posibilitatea de acordare de stimulente personalului dinCasa Naţională de Asigurări de Sănătate şi din cele judeţene şi Ministerul Sănătăţii şi autorităţile judeţene de sănătate publică, încă o dată, o posibilitate. Aceste stimulente s-au mai acordat, noi avem un program de reformă legislativă în domeniul medical destul de ambiţios, de care o să vorbim în săptămânile următoare. Dacă acestea sunt atinse, putem să discutăm de acordarea de stimulente, dar pentru o categorie de personal, personalul care se implică şi are rezultate. Stimulentele nu sunt o categorie de ajutor pentru toată lumea, se acordă pentru rezultate deosebite, în funcţie de aceste rezultate vom decide în consecinţă”, a spus Cseke Attila, informează MEDIAFAX.

În ceea ce priveşte perioada în care vor fi acordate aceste stimulente, ministrul spune că este, încă, nesigură.

“Nu ştiu care va fi durata, sunt alte priorităţi care, dacă sunt atinse, aceste stimulente pot fi acordate, dar nu pentru toată lumea, pentru o anumită parte din personalul ministerului, cei care se implică şi care au disponibilitatea de efort la muncă. Trebuie să existe o diferenţiere între personal”, a încheiat ministrul.

Cseke: Vor fi acordate stimulente în domeniul medical, însă numai celor care merită
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.