Sep 052010
 

Cine nu îşi doreşte să lucreze într-o companie care are grijă de bunăstarea angajaţilor şi face cât mai multe pentru ca oamenii săi să se relaxeze? Google şi Facebook sunt două exemple perfecte, unde în mod sigur v-ar plăcea să lucraţi.

Birourile Google

Google este o companie americană care a făcut un profit enorm de pe urma motorului său de căutare de pe internet, dar şi prin hărţile online, serviciile de video-sharing şi reţele sociale. Spaţiul publicitar cumpărat pe aceste site-uri i-au umplut pe şefii de la Google de bani. Dacă nu mai veţi reclame, plătiţi şi nu le mai vedeţi. Sediul Google, de multe ori poreclit Googleplex, se află în Mountain View, California şi are 19.786 de angajaţi full time. Sediul companiei este făcut astfel încât angajaţii să se simtă cât mai relaxaţi: are canapele, camere pline de floricele şi de muzică, tot felul de jocuri şi multe altele.

Birourile Facebook

Facebook este o companie care deţine celebrul site de socializare Facebook. Mark Zuckenberg a fondat reţeaua împreună cu colegii săi de cameră de la facultate şi cu nişte prieteni studenţii la facultatea de Ştiinţe ale Calculatorului de la Universitatea Harvard. Sediul său nu arată la fel de bine ca cel al lui Google, însă angajaţii se pot relaxa oricând în pe canapelele omniprezente.

Cum arată birourile Google şi Facebook GALERIE FOTO
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.