Feb 032011
 

Guvernul oferă tinerilor de până în 35 de ani, care vor să devină patroni în vremuri de criză, până la 10.000 de euro. Pentru a beneficia de bani, doritorii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii.

Tinerii care vor să-şi deschidă o primă afacere vor primi din partea statului 50% din valoarea proiectului de investiţii, dar nu mai mult de 10.000 de euro.

Ordonanţa Guvernuluipentru stimularea tinerilor debutanţi în afaceri este atractivă pentru că preia cea mai mare parte a riscurilor deschiderii unei afaceri şi finanţează ideile potenţiale de succes, scrie consilierul premierului, Andreea Paul Vass pe blogul personal.

Ea susţine că toate procedurile, de la înscrierea în program până la transmiterea planului de afaceri, se vor face on-line.

Cel mai important lucru îl reprezintă faptul că vom avea de-a face cu o autoevaluare. O aplicaţie software instalată pe site-ul agenţiei pentru IMM-uri va permite fiecărui tânăr să îşi afle singur punctajul obţinut pentru afacerea sa“, mai scrie Andreea Paul Vass.

Vor avea prioritate planurile de afaceri care îşi propun investiţii cât mai mari în producţie sau servicii. De asemenea, vor fi avantajaţi cei care vor crea mai multe locuri de muncă, vor investi în mediul rural şi vor pune în practică o afacere cu potential creativ sau inovativ”, adaugă consilierul premierului pe blogul personal.

sursa realitatea.net

Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)