Aug 092011
 

 

Suntem oameni, deci greşim. Suntem oameni, deci facem sex. Poţi greşi în timp ce faci sex? Cu siguranţă! Află cum poţi corecta greşelile partenerului în pat chiar în timp ce faceţi sex, scrie Unica.ro.

Sare peste preludiu

Mai devreme sau mai târziu, cu toţii vom experimenta un moment de maximă pasiune în care vom considera preludiul o pierdere de timp. Dar, dacă iubitul tău riscă să facă un obicei din asta, îl poţi schimba chiar în timp ce faceţi sex.

Cum? Pur şi simplu, nu îl lăsa să iniţieze penetrarea. Spune-i că ţi-ar plăcea mult mai mult dacă îi simţi pielea pe a ta, dacă vă sărutaţi. Ademeneşte-l cu un masaj erotic reciproc sau cu jocul în care desenaţi cifre pe corpul celuilalt cu sos de ciocolată, frişcă sau dulceaţă. Odată ce va prinde gustul, nu va mai uita de preludiu!

Încearcă prea multe lucruri în acelaşi timp

Atunci când eşti îndrăgostită şi, după caz, excitată, devii curajoasă, entuziastă, chiar puţin perversă. Evident, îţi doreşti să experimentezi, însă nu la foc automat. Îţi place să înveţi pas cu pas, sa guşti, să miroşi, să atingi. Dacă iubitul tău se grăbeşte să încerce cât mai multe lucruri în acelaşi timp, din dorinţa de a te satisface, efectul ar putea fi chiar invers celui scontat.

Temperează-l simplu, prelungind unul din momentele care îţi fac plăcere. De asemenea, îi poţi spune că te simţi foarte bine şi nu ai vrea să se încheie momentul atât de repede pe cât pare dacă el va continua aşa. În plus, îţi plac surprizele! De ce nu ţi-ar oferi o surpriză de fiecare dată decât totul o singură dată?

Nu acordă atenţie zonelor tale erogene

Faptul că partenerul este fascinat de o anumită zonă a corpului tău, îi poate atrage atenţia în sens negativ de la celelalte zone erogene ale tale. Lasă-l să-ţi dezmierde zona preferată apoi, pune-i mâna pe sâni, pe şolduri, pe fese şi apasă uşor, transmiţându-i astfel mesajul că îţi place să te atingă acolo. Dacă zonele tale erogene includ şi zone mai sensibile (muntele venus, vagin, clitoris, sfârcuri, etc.), pune-i palma întreagă acolo şi acoper-o cu mâna ta, apoi lasă-l să se descurce singur.

Nu diversifică momentele de sex

Majoritatea bărbaţilor care şi-au început viaţa sexuală de puţin timp sau care sunt obişnuiţi în pat doar cu 1-2 femei (în urma unor relaţii stabile, de lungă durată) tind sa uite că noua lor parteneră este altfel şi că, poate şi ea la rândul ei este obişnuită cu alt tip de tehnici, tactici şi poziţii sexuale. Ideea este să ajungeţi la un punct comun şi să îl îndemni să diversifice ,,meniul sexual”.

Cum? Puterea exemplului funcţionează de minune, aşa că fi tu cea care iniţiază o poziţie sexuală nouă, un nou joc erotic… La sfârşit, spune-i că te-ai simţit foarte bine şi că îţi place la nebunie să încercaţi ceva nou. Asta ar trebui să fie un imbold pentru el. De asemenea, nu uita să îi spui ce îţi place, ce nu îţi place şi ce ai vrea să încerci atunci când faceţi sex!

Sursa: Unica.ro.

Cum repari greşelile bărbatului chiar în timpul sexului
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.