Aug 202011
 

 

“Piaţa americană de capital este încă cea mai puternică piaţă din lume, însă, asta nu înseamnă că va fi cel mai bun performer”, urmează o perioadă de șase luni – un an de stagnare a burselor mondiale, este de părere un fost broker de la New York Stock Exchange. El a explicat, într-un interviu pentru MONEY.ro cum stau lucrurile în pieţele de capital, la ce să ne aşteptăm şi unde ar mai fi rost de câştig la bursă.

În aceste zile, New York Stock Exchange (NYSE) poate fi descrisă printr-un singur cuvânt: volatilitate, ne-a spus brokerul. Investitorii sunt anxioşi în privinţa condiţiilor economice din prezent (criza datoriilor, lipsa de locuri de muncă, o piaţă imobiliară care slăbeşte din ce în ce mai mult), însă pieţele îşi vor reveni în timp. Industria financiară priveşte întotdeauna pe termen lung, circumstanţele din prezent au creat slăbiciune dar şi posibilităţi interesante, asta depinzând spre ce parte a pieţei priveşti.

 

“Se pare că vom resimți puțin avânt după decizia Fed privind ratele dobânzilor, dar, odată ce se instalează vestea, piețele vor stagna. Chiar dacă vor exista oportunități, anxietatea deja generalizată din industrie va aduce precauție şi activitate redusă la un ritm lent”, ne-a spus brokerul, care nu a dorit să i se facă publică identitatea.

Citeste mai departe pe MONET.ro cum vede un fost broker de pe Wall Street perspectiva burselor lumii

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Cum vede un fost broker de pe Wall Street perspectiva burselor lumii
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.