Jun 012010
 

Dan Bittman renunţă la Ministerul Finanţelor. Artistul a demisionat din funcţia de consilier al ministrului Sebastian Vlădescu, funcţie pe care o deţinea din ianuarie 2010.

Dan Bittman a demisionat marţi din funcţia de consilier al ministrului Finanţelor. Demisia lui Bittman vine la aproape patru luni de la plecarea din Ministerul de Finanţe a lui Andrei Gheorghe, fost şef al Biroului de presă al ministrului Vlădescu.

Ministrul Sebastian Vlădescu spune în ianuarie, când l-a numit pe Bittman consilier, că la Ministerul Finanţelor “e nevoie de comunicare cu cetăţeanul care să fie mai puţin tehnică”. “Nu o să trecem în zona artistică şi nu o să cânte Dan Bittman imnul taxelor şi impozitelor.  Dan Bittman va încerca să găsească această soluţie de a discuta cu cetăţeanul, de a-i comunica într-un mod care dacă e perceptibil pentru Dan Bittman, e perceptibil pentru mult mai mulţi oameni. Venind dintr-o zonă total ruptă de cea a Ministerului Finanţelor, poate să încerce acest lucru. Sper să fie o încercare reuşită”, spunea  Vlădescu la numirea în funcţie a lui Bittman.

Artistul a precizat în ianuarie că în calitate de consilier al lui Sebastian Vlădescu nu va avea calitatea de înalt funcţionar public şi că nici nu face parte din vreun partid politic. Tot atunci, el a precizat că ar fi fost dispus să îşi doneze salariul de 2.000 de lei unei familii de disponibilizaţi.

Dan Bittman nu se află la primul contact cu lumea politică. În 2008, a candidat la Primăria Sectorului 1, din partea Partidului Ecologist Român. În vârstă de 48 de ani, Bittman este liderul trupei Holograf din 1985. În 1994 a reprezentat România în cadrul concursului muzical Eurovision, unde a acumulat 14 puncte, ocupând la final locul 21. În anii 2001-2003, a moderat emisiunea-concurs Bravo Bravissimo, difuzată de TVR 1. Din noiembrie 2004 este gazda emisiunii Dănutz S.R.L., de pe acelaşi post de televiziune TVR 1.

sursa realitatea.net

Dan Bittman a demisionat de la Ministerul de Finanţe
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.