Sep 192011
 

 

Curtea de Apel Bucureşti a decis înregistrarea PP-DD, Partidul Poporului – Dan Diaconescu, al cărui preşedinte este omul de televiziune Dan Diaconescu. Decizia este definitivă.

Dan Diaconescu a reuşit înscrierea Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD), o decizie definitivă în acest sens fiind luată luni de către Curtea de Apel Bucureşti.

Ziua de 19 septembrie o să rămână o zi importantă, sperăm noi, în istoria României. Cred că o s-o declarăm şi zi liberă sau ziua justiţiei cu adevărat independente după ce vom veni la putere. Important este că astăzi s-a născut a doua forţă mare politică a ţării, sperăm ca ea să fie prima după alegerile următoare. Nu cred că din acest moment ne mai poate sta ceva în cale. Probabil că o să amâne alegerile cât mai mult, văzând acest tăvălug”, a declarat Dan Diaconescu după aflarea deciziei.

“Sunt totuşi 765.000 de oameni care, oficial, aşteptau această veste. Sperăm să vină tot mai mulţi cetăţeni, sperăm să vină milioane alături de noi, astfel încât să depăşim pragul celor 30 de procente care să ne asigure guvernarea viitoare. Sperăm ca, într-un an de acum încolo, Partidul Poporului să guverneze. (…) O să vedeţi, de acum încolo, că începe o viaţă frumoasă pentru români. Nu rataţi ceea ce urmează pentru că nu ştiţi ce pierdeţi”, a mai spus preşedintele PP-DD.

Acesta a anunţat că pe 1 octombrie Partidul Poporului va avea prima întâlnire în ţară, la Timişoara.

Anterior, judecătorii respinseseră de două ori cererile lui Dan Diaconescu de înfiinţare a partidului.

Tribunalul Bucureşti a admis, pe 29 noiembrie 2010, cererea de înregistrare a Partidului Poporului, însă decizia a fost atacată la Curtea de Apel Bucureşti. Aceasta a decis definitiv şi irevocabil, la 1 aprilie 2011, să respingă cererea de înregistrare a Partidului Poporului. Decizia a fost luată în urma recursului înaintat de Constantin Cojocaru.

Programul politic al Partidului Poporului, la care Diaconescu spunea că a lucrat în perioada în care a fost în arest, îşi propunea aplicarea aşa-zisei legi “Cojocaru-OTV”, prin care toţi românii “care au fost furaţi de 20 de ani încoace” să fie despăgubiţi de stat cu câte 20.000 de euro, creşterea pensiilor şi salariilor, scăderea taxelor şi impozitelor, reformarea sistemului judiciar prin introducerea juraţilor în procese şi generalizarea eliberărilor pe cauţiune.

După decizia de la 1 aprilie a instanţei, omul de televiziune anunţa demersurile pentru un partid sub o altă denumire: PP-DD, Partidul Poporului – Dan Diaconescu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Dan Diaconescu a reuşit înscrierea Partidului Poporului VIDEO
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.