Jun 272010
 

Diaconescu a respectat şi superstiţiile puşcăriaşilor. El nu şi-a desfăcut pachetul cu haine de acasă, ca să nu rămână mult, iar la plecare a avut grijă să nu uite ceva, ca să nu-l tragă înapoi.

Dan Diaconescu a povestit pentru Libertatea că a fost tratat preferenţial de către colegii de celulă.

Omul de televiziune a primit cea mai bună saltea,  o lenjerie de pat nouă, iar atunci când dormea, colegii păşeau în vârful picioarelor. De asemenea, Alba, Marius, Arabu şi nea Toni au renunţat pentru câteva zile la meciurile de la Campionatul Mondial, pentru a se uita la OTV.

Nea Toni, şeful de cameră, l-a învăţat pe Dan Diaconescu să ţină post vinerea şi i-a dăruit o brăţară sfinţită şi anafură de la Patriarhie.

Diaconescu a respectat şi superstiţiile puşcăriaşilor. El nu şi-a desfăcut pachetul cu haine de acasă, ca să nu rămână mult, iar le plecare a avut grijă să nu uite ceva, ca să nu-l tragă înapoi.

Dan Diaconescua fost eliberat, vineri, după ce Tribunalul Bucureşti i-a admis recursul declarat împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 1, prin care a fost arestat pentru 29 de zile, în timp ce colaboratorul OTV Doru Pârv rămâne în arest, contestaţia sa fiind respinsă. Decizia este definitivă.

Printre interdicţiile care i s-au impus lui Diaconescu, care nu are voie să părăsească ţara, se numără şi interdicţia de a vorbi în public sau  privat despre cazul în care este anchetat de către procurorii anticorupţie.

sursa realitatea.net

Dan Diaconescu, răsfăţat de către colegii de celulă
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.