Nov 252010
 

Nu mai este un secret faptul că merele au numeroase beneficii asupra sănătăţii noastre. Deşi este un fruct comun, acesta are foarte multe calităţi. Pe lângă vitamine şi substanţe nutritive, mărul mai conţine şi pectină, o substanţă ce ne ajută la slăbit. Acest truc vă poate ajuta să pierdeţi în greutate repede, natural şi în condiţii de siguranţă.

Merele conţin pectină, o substanţă organică vegetală, care ajută organismul să nu absoarbă multă grăsime. De asemenea, pectina este un inhibator al apetitului. De asemenea, aceasta dă senzaţia de saţietate pentru un timp îndelungat.

Potrivit unui studiu, realizat în Brazilia, persoanele care au mâncat un măr înainte de masă au pierdut în greutate cu 33% mai mult decât cei care nu au consumat mere, potrivit site-ului nowloss.com.

Deşi merele ajută la pierderea rapidă în greutate, nutriţioniştii spun că nu trebuie să facem exces. Ei spun că este indicat să se consume 3-4 mere pe zi. Iar dacă nu te împaci prea bine cu merele, atunci poţi să le înlocuieşti cu o banană, castraveţi, morcovi.

Specialiştii susţin că dacă veţi urma acest sfat timp de o lună, rezultatul va fi scăderea în greutate, într-un mod sănătos. pierderea sanatos, in greutate de uşor şi de fitness mai bine pentru tine. Iar dacă veţi urma şi un program de exerciţii, atunci scăderea în greutate va veni mai repede.

De ce slăbim dacă mâncăm mere
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.