Jun 272010
 

Arestarea patronului OTV şi a clarvăzătorului Doru Pârv, realizator de emisiuni în televiziunea lui Dan Diaconescu, a readus în prim plan practicile politicienilor, care din dorinţa de a avea câştig de cauză în viaţa politică, apelează chiar şi la vrăjitoare şi parapsihologi.

În ultimii ani, vrăjitoria, descântecele şi paranormalul au devenit o practică în politica românească. Dovadă stă isteria creată de culoare violet în campania din 2009, dar şi vrăjitoarele care şi-au făcut apariţia la Congresul PSD. Mai mult, realizatorul TV Oreste Teodorescu declara într-un interviu la REALITATEA.NET că are cunoştinţă de politicieni români care beneficiază de consultanţă parapsihologică. A refuzat însă să dea nume.

Puterea şi Opoziţia s-au acuzat reciproc în ultima campanie pentru prezidenţiale că folosesc parapsihologia

Social-democratul Viorel Hrebenciuc a vorbit prima dată de flacăra violet.Se întâmpla într-o emisiunea la Antena 3 în contextul unei discuţii despre dezbaterile televizate de dinainte de alegeri. Strategul PSD, Viorel Hrebenciuc, a dat o explicaţie originală referitoare la succesul lui Traian Băsescu în dezbaterea cu Mircea Geoană, dinaintea turului II al alegerilor prezidenţiale: Eu cred în ezoterism. Nu am vrut să pun confruntarea joi. Băsescu e atunci în formă maximă pentru că poartă violet.

În ziua de joi în general Băsescu este în formă maximă pentru că cel puţin cei care se ocupă de ezoterie ştiu ce înseamnă Ziua Flăcării violete, şi dacă aţi observat cei din PD-L purtau violet şi cravatele, şi pulovărele, şi pulovărul pe care îl purta Băsescu. Deci există o filiaţie aici. Eu cred în treaba asta“, afirma atunci Hrebenciuc.

Presa a analizat de atunci toate imaginile şi fotografiile cu Traian Băsescu şi membrii PDL care purtau vreun obiect de vestimentaţie de culoare violet. “Mov e culoarea anului“, a răspuns preşedintele Băsescu în legătură cu hainele sale.
Şi acuzaţiile au continuat. Social-democratul Mircea Geoană l-a acuzat pe Băsescu că foloseşte persoane specializate în ezoterism nu doar în scop personal, ci şi în instituţia prezidenţială. Geoană a spus că a văzut un asemenea specialist la dezbaterea finală cu Băsescu, dinaintea turului II, iar ulterior la Cotroceni. Din tabăra social-democrată s-a avansat şi un nume: Aliodor Manolea. Administraţia Prezidenţială nu a dat nicio explicaţie oficială pentru prezenţa lui Aliodor Manolea în preajma preşedintelui sau de ce fundalul stemei de la Cotroceni nu mai era albastru, ci mov.

Ezotericul a fost şi la PSD
Presa a dezvăluit că Aliodor Manolea lucrase în trecut pentru nimeni altul decât…Mircea Geoană. În campania pentru europarlamentare din 2007 . Din motive necunoscute, Manolea a fost dat afară din staff-ul de campanie al PSD. Şi soţia lui Mircea Geoană crede în “atacuri energetice”.”Sunt convinsă că a fost atacat energetic foarte mult. Bănuiesc că PD-L-ul a avut oameni care se ocupau cu aşa ceva”, a spus Mihaela Geoană.


Vrăjitoarele au făcut descântece la Congresul PSD

În timp ce candidaţii pentru şefia PSD rosteau discursurile în cadrul Congresului PSD, câteva vrăjitoare descântau intrarea Romexpo. Femeile susţineau că întrunirea Social-democraţilor stă sub semnul flăcării violet: “Sunt foarte multe persoane aici înăuntru care poartă în buzunar batistă violetă ascunsă. Noi am venit să oprim flacăra violetă să nu mai fie probleme”. La ceas de seară, vrăjitoarele şi-au pus straie alese, au luat coşuleţe cu flori şi, printre pupături de icoane şi lumânări aprinse, au început o nouă rundă de descântece.

Flacăra violet există înăuntru, au intrat persoane în violet. Flacăra violet e magie neagră. Am venit ca să se oprească răutatea şi farmecele. Ieşea cu bătăi, dar prin puterile noastre am reuşit să le oprim, am oprit aceste certuri. Doamne, ajută, avem putere la miezul nopţii! Vă vom opri şi criza până la sfârşitul anului!“, strigau, cât le ţinea gura, vrăjitoarele.

Elena Ceauşescu apela la vrăjitoare pentru a înlătura posibilele amante ale “conducătorului”

Nu doar politicienii din zilele noastre au avut aplecare pentru paranormal. Arhitectul Camil Roguski, un “intimii familiei Ceauşescu” după cum el însuşi se caracterizează, povestea într-un interviu pentru Gândul că Nicolae Ceauşescu nu avea un parapsiholog, în schimb Elena Ceauşescu îi făcea vrăji soţului ca să nu o înşele. Roguski a mai spus că Nicolae Ceuşescu nu a avut amantă, deoarece soţia îl controla cu mintea, îi punea în pat busuioc şi chiar făcea eforturi energetice să-i fie plăcută.

ategul PSD, Viorel Hrebenciuc, a dat o explicaţie originală referitoare la succesul lui Traian Băsescu în dezbaterea cu Mircea Geoană, dinaintea turului II al alegerilor prezidenţiale: Eu cred în ezoterism. Nu am vrut să pun confruntarea joi. Băsescu e atunci în formă maximă pentru că poartă violet.

ategul PSD, Viorel Hrebenciuc, a dat o explicaţie originală referitoare la succesul lui Traian Băsescu în dezbaterea cu Mircea Geoană, dinaintea turului II al alegerilor prezidenţiale: Eu cred în ezoterism. Nu am vrut să pun confruntarea joi. Băsescu e atunci în formă maximă pentru că poartă violet.

sursa realitatea.net

De la Ceauşescu, la Băsescu, politicienii români au apelat la vrăjitoare şi parapsihologi
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.