Jul 262011
 

 

Nu a împlinit încă 30 de ani, dar face business de peste zece ani, de când era elev la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul“ din Bucureşti. Nici primul milion nu l‑a făcut, însă aceasta este cea mai mică problemă a antreprenorului Cristian Diţoiu.

 

Internetul este o lume a cifrelor, de aceea am creat pentru clienţii noştri mecanisme eficiente de urmărire a comenzilor, a vizitatorilor, practic a fiecărei mişcări pe care o face un utilizator pe site‑urile create de noi“ – acesta este un pasaj din prezentarea (cum altfel decât pe site) a companiei WebMaker, deţinută de Cristian Diţoiu (29 ani). Dar poate că numele acestei companii nu spune foarte multe decât pentru partenerii acesteia – însă despre www.transfer.ro sunt astăzi puţini români utilizatori de Internet care să nu fi auzit.

„Este cel mai cunoscut serviciu de curierat electronic“, rezumă Cristian Diţoiu esenţa ultimului său business – ultimul în sensul de cel mai recent adăugat în colecţia de site‑uri create de antreprenorul bucureştean. Iar cifrele transfer.ro sunt astăzi impresionante: servere cu capacitate de stocare de 200 de terra – cât aproximativ 800 de computere echipate cu hard‑disk mediu, de 250 GB – şi cantitate de informaţie transferată în cursul unui an echivalentă cu 50.000 de DVD‑uri.
Citește mai departe pe MONEY.ro povestea de succes a antreprenorului Cristian Diţoiu și află ce are de gând cu transfer.ro

De la transfer.ro la profit.exe
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.