Oct 252010
 

Minimax porneşte, începând de astăzi, 25 octombrie, o campanie pentru cei mici, de conştientizare a importanţei protejării mediului. Această campanie se desfăşoară în parteneriat cu Ministerul Mediului şi Pădurilor, Şcoli pentru un viitor verde, Editura Litera şi www.erfi.ro.

Sub îndrumarea învăţătorilor şi a profesorilor, copiii vor putea lua parte la numeroase activităţi educative şi distractive, în scop ecologic.Împreună vor construi din ambalaje reciclabile unul din personajele Minimax – Mini, Max, Cuţulache sau Pisicuţa. La final, fiecare clasă va trimite poze cu lucrarea realizată, având astfel şansa să câştige unul din sutele de premii puse în joc. Cadourile sunt în aşteptare pentru a fi oferite tuturor copiilor care vor intra în competiţie. Micii ecologişti vor fi recompensaţi pentru eforturile depuse cu cărţi, rame ecologice şi o excursie pentru întreaga clasă.

Prin această campanie, Minimax urmăreşte să se implice activ în educarea celor mici în spiritul unui comportament ecologic, pornind de la activităţi amuzate, inspirate chiar de protagoniştii celor mai cunoscute seriale de la Minimax.

Campania Descoperă cum să fii verde în 80 de zile cu Minimax se desfasoră la nivel naţional, în şcolile generale.

Pozele cu îndrăgitele personajele, confecţionate din materiale reciclabile, vor fi trimise până la data de 22 noiembrie la O.P.30, C.P.62, Bucureşti sau la adresa de e-mail: raluca@zmn.ro.

După evaluarea lucrărilor, cele mai reuşite dintre ele vor fi premiate şi postate pe pagina web: www.minimaxro.tv.

Acţiunea este sustinută şi la TV prin difuzarea în prime-time pe postul Minimax a unor seriale de succes şi filmuleţe pe diverse teme ecologice: Bindi, fetiţa junglei, A fost odată… pământul nostru, Prietenul meu Boo, Chumballs.

Minimax sprijină acţiunile de dezvoltare şi educare a copiilor, fiind de-a lungul timpului implicat în numeroase acţiuni sociale; Caravana Minimax şi campania Placerea Lecturii fiind două astfel de exemple.

Descoperă cum să fii verde în 80 de zile cu Minimax
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.