Mar 192010
 

Reducere la reducere este ultima găselniţă a dezvoltatorilor imobiliari care vor să scape de stocurile de locuinţe.

La ediţia de primăvară a târgului TIMON, cei care îşi vor cumpăra o casă pot beneficia de reduceri de mii de euro. În plus, dezvoltatorii au venit cu preţuri pentru toate buzunarele. Cel mai mic: 390 de euro pentru metrul pătrat.

“Pe lângă oferta lor promoţională de pe perioada târgului, vor acorda un discount suplimentar pentru una sau  cinci proprietăţi din oferta lor, discount de care se vor putea bucura doar vizitatorii târgului, doar în perioada târgului”, a declarat Vlad Vlăsceanu, director TIMON.

Există companii care au scăzut preţurile cu 10 mii de euro. Oferta este însă limitată.

” Oferta specială pe care astăzi am lansat-o în cadrul târgului este un bonus de 10.000 de euro, TVA inclus pentru primii 15 cumpărători (…) am relansat ratele la dezvoltator 700 de euro TVA inclus rată lunară”, a explicat  Carmen Petcu, director de comunicare companie imobiliară.

Cea mai ieftină locuinţă veche scoasă la vânzare este o garsonieră de 31.000 de euro. Cel mai ieftin apartamentnou, cu 2 camere, costă 32 de mii de euro. Există şi dezvoltatori care încearcă să vândă case în stadiu de proiect.

“Banii se pot pune într-un cont, nimeni nu are acces la bani. Când clădirea va fi finalizată , atunci se semnează contractul de vânzare-cumpărare şi  vă preluaţi apartamentul”, a afirmat Dan Mirunescu, director de vânzări companie imobiliară.

Preţurile pe metrul pătrat sunt cuprinse între 390 şi 2.000 de euro.

sursa:realitatea.net

Dezvoltatorii fac reduceri substanţiale la preţurile caselor
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.