Jan 152011
 

“Căutăm bodyguard tânăr şi intelectual”, nu este un anunţ la matrimoniale, ci este ceea ce-şi doresc directorii instituţiilor de învăţământ. Inspectoratul Şcolar Bucureşti a decis că bodyguardul ideal trebuie să aibă între 35 şi 40 de ani, să fie vigilent şi să cunoască foarte bine mediul şcolar. Aşa că ei vor fi recrutaţi după acest tipar şi vor fi învăţaţi să comunice cu elevii.

“Pentru mine un bodyguard trebuie să aibă un fizic destul de bine dezvoltat, să aibă grijă de mine. Trebuie să fie şi cu muşchi, că altfel n-ar fi bodyguard”, este portretul făcut de o elevă unui bodyguard.

“Am avut o situaţie în care un agent de pază era în stare de ebrietate în timpul examenului de bacalaureat. Am mai avut o situaţie în care un agent de pază a bruscat o elevă, lucruri care sunt de nepermis într-o unitate de învăţământ din ziua de astrăzi”, a precizat inspectorul ISMB, Marian Banu.

Ca să nu mai existe derapaje, viitorii bodyguarzi vor fi angajaţi doar dacă trec testul psihologic şi socio-comportamental. “O persoană tânără nu are nici experienţa de viaţă, nici stabilitatea emoţională, nici rezistenţă la frustrări. Considerăm că ar trebui să existe un standard naţional cu privire la modul în care agenţii sunt recrutaţi, testaţi şi instruiţi pentru a-şi desfăşura activitatea într-o şcoală”, a spus preşedintele Asociaţiilor Companiilor de securitate, Adrian Baciu.

sursa realitatea.net

Directorii şcolilor din Capitală caută bodyguarzi tineri şi intelectuali
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.