Apr 192010
 

Guvernul s-a reunit la Vila Lac I într-o şedinţă informală, în această seară, pentru a discuta înainte de întrevederea pe care membrii Guvernului o vor avea marţi, la ora 14.00, cu preşedintele Traian Băsescu.

În această seară, membrii Guvernului s-au reunit într-o şedinţă informală la Vila Lac, de la ora 19.00, pentru o discuţie pregătitoare  înainte de cea cu Traian Băsescu care va avea loc marţi.

Preşedintele anunţase că îi va chema pe membrii Executivului la consultări, în baza articolului 86 din Constituţie, în urmă cu o săptămână.

Subiectele pe care preşedintele a spus că le va pune în discuţie vizează reforma sistemului bugetar, situaţia concedierilor din administraţie, dar şi programele finanţate cu fonduri UE.

Preşedintele se arătase nemulţumit la o emisiune TV de numărul mic de concedieri din sistemul bugetar. “Nu prea am văzut şomeri din sectorul bugetar. S-au comasat ministere, dar numărul de angajaţi a rămas acelaşi“, a spus preşedintele Traian Băsescu, luni seară, la B1 TV, criticând uşor prestaţia Guvernului Boc.

sursa:realitatea.net

Emil Boc a cheamat miniştrii la sfat înaintea consultărilor de la Cotroceni
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.