Apr 032011
 

 

“În cazul în care redresarea economică formează un spaţiu fiscal suficient, vom lua în considerare o reducere treptată a contribuţiilor sociale, incidenţa ridicată a acestuia apăsând  asupra competitivităţii”, se arata în scrisoarea de intenţie a Guvernului.

 

Ne menţinem angajamentul de a pune în aplicare reforma sistemului de pensii. În urma recentelor actiuni pentru a include stimulentele în salariul de bază, vom elimina prin ordonanta de guvern fondurile de stimulente de la 1 ianuarie 2012 (termen- sfârşitul lunii iunie). Pentru a încuraja eforturile de colectare a taxelor, bonusuri de performanţă pot fi acordate celor care colecteaza taxele in limita a 30%. Vom limita modificările aduse la sistemul de impozitare pentru a garanta previzibilitatea şi stabilitateaVom institui un mecanism simplificat de impozitare pentru contribuabilii mici si vom continua eforturile noastre de a informatiza  ANAF pentru îmbunătăţirea administraţiei fiscale”, sunt doar câteva dintre angajamentele asumate de România, potrivit hotnews.ro.

Money

MONEY.ro

 

FMI a publicat scrisoarea de intenţie a Guvernului. Vezi la ce s-a angajat România în noul acord
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.