Oct 182010
 

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat, luni, după întâlnirea cu sindicatele de la Ministerul Muncii, că a discutat cu reprezentanţii de la două organizaţii studenţeşti despre amendamentele la Legea educaţiei, dar că refuză să discute cu “liderii studenţilor teleghidaţi politic”.

Daniel Funeriu a apreciat că dialogul avut cu cele două organizaţii studenţeşti a fost “constructiv”, susţinând că refuză să discute cu acei lideri care sunt coordonaţi politic, potrivit Mediafax.

Nu discut cu liderii studenţilor teleghidaţi politic, pentru că aceşti lideri nu pot fi parteneri de discuţii“, a spus ministrul Educaţiei, la finalul întâlnirii de la Ministerul Muncii cu sindicaliştii din învăţământ, pe tema coeficienţilor din noua lege a salarizării.

Cadrele didactice au protestat, luni, pentru a treia zi în faţa Ministerului Educaţiei, nemulţumite de prevederile din proiectele Legii educaţiei şi Legii salarizării, dar şi de faptul că ministrul Daniel Funeriu refuză dialogul cu ei.

sursa realitatea.net

Funeriu: Nu discut cu liderii studenţilor teleghidaţi politic, nu pot fi parteneri de discuţie
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.