Apr 032011
 

 

Industria IT şi telecom se bazează tot mai mult pe funcţiile touch ale ecranelor de telefoane, tablete-PC sau laptopuri. Şi se renunţă la tastaturi în favoarea unui ecran secundar.

 

Acer Iconia, laptopul dual-screen al producătorului taiwanez, a câştigat anul acesta premiul Last Gadget Standing la Consumer Electronic Show din Las Vegas.

„Iconia Touchbook dovedeşte din nou faptul că Acer dezvoltă şi reinventează concepte IT“, a declarat în momentul respectiv Bogdan Iftemie, directorul de vânzări al Acer România. Deşi nu este cazul unui nou concept (primul notebook cu dual-screen fiind un Toshiba Libretto, care între timp a ieşit din fabricaţie), Iconia reuşeşte să convingă că laptopul poate fi utilizat la fel ca un smartphone cu touchscreen de ultimă generaţie. Evident, la o scară de mărime incomparabilă.

„Notebookul nostru cu două ecrane de 14 inci reprezintă soluţia perfectă pentru navigarea pe internet, deschiderea de materiale multimedia şi lucrul cu aplicaţii de productivitate, oferind o experienţă vizuală unică“, a mai spus Bogdan Iftemie. Declaraţie care condensează foarte bine principalele calităţi ale Iconia şi în care se poate observa că nu se aminteşte de tastatură, mai exact de scris documente mari, aşa cum scrie un jurnalist. Indiferent cât de bine răspunde la atingere, o tastatură virtuală nu se compară cu una fizică atunci când trebuie să scrii mult şi repede. Citeşte mai mult pe capital.ro.

Money

MONEY.ro

 

Gadgetul anului 2011 ameninţă supremaţia tastaturilor fizice
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.