Aug 202011
 

 

Nu ştiu câţi dintre voi vă plănuiţi vacanţa folosind Google Maps însă începând cu aceste zile, blogul oficial al celor de la Google anunţă o noua funcţie care s-ar putea să vă convingă să începeţi să o faceţi.

Weather Layer este un nou strat de informaţie care se poate bifa în pagina de internet din Google Maps şi care, după ce este activat, face o treabă foarte bună în a vă afişa informaţiile de care aveţi nevoie referitoare la vremea dintr-o anumită zonă de pe glob, potrivit playtech.ro.

Pentru vremea probabilă din anumite zone sunt folosite informaţii oferite de Weather.com, pentru acoperirea cu nori se apelează la US Naval Research Lab iar dacă vă uitaţi atent puteţi vedea dacă în respectivele zone este zi sau noapte mulţumită unor icoane sugestive.

Dacă faceţi click pe simbolul cu temperatura actuală puteţi vedea şi informaţii suplimentare precum nivelul de umiditate, viteza vântului sau vremea pentru următoarele zile din aproape orice oraş important.

E o bucurie să vezi că Google încă se străduieşte să îşi îmbogăţească portofoliul de servicii.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Google Maps va spune cum e vremea în oraş
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.