Aug 022010
 

Primele zvonuri despre o reţeau socială de la Google au început să circule pe internet.

Google se află în discuţii cu mai mulţi producători de jocuri sociale online, intenţionând să dezvolte un serviciu care să concureze cu Facebook, potrivit mai multor surse din domeniu.

Printre producătorii contactaţi de Google se numără Playdom, Playfish de la Electronic Arts  şi Zynga Game Network (Facebook, Mafia Wars), companie pe care Google ar fi încercat să o achiziţioneze.

Nu se ştie dacă Google vrea lanseze o platformă de gaming în care să fie implicaţi producătorii de jocuri, dar surse din interiorul companiilor spun că jocurile reprezintă doar o parte a unei noi reţele sociale care se află acum în dezvoltare în California.

Într-un interviu recent, preşedintele executiv al Google, Eric Schmidt nu a vrut să confirme că reţea socială s-ar afla în dezvoltare. Numele acesteia ar fi „Google me”, potrivit wsj.com. Întrebat dacă noul serviciu Google ar semăna cu Facebook, Schmidt a răspuns că „lumea nu are nevoie de o copie a ceva care există deja”.

sursa realitatea.net

Google Me, răspunsul Google la Facebook
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.