Oct 192010
 

Guvernul României a alocat suma de 80 de milioane de lei din bugetul Ministerului Educaţiei pentru consolidarea, reabilitarea şi modernizarea unor unităţi din învăţământul preuniversitar, potrivit unui comunicat emis de Minister.

Fondurile alocate vor fi utilizate pentru achitarea datoriilor către firme care au executat lucrări de consolidare, reabilitare şi modernizare a unităţilor de învăţământ şi pentru continuarea lucrărilor aflate în stadiu avansat de execuţie al căror tremen de finalizare este prevăzut până la data de 31 decembrie 2010.

Alocarea fondurilor bugetare s-a decis de către Guvern pe baza evaluărilor făcute la nivel local de către Ministerul Educaţiei şi Inspectoratele Şcolare Judeţene.

“Fondurile Ministerului Educaţiei sunt alocate în mandatul meu exclusiv pe criterii de oportunitate a lucrărilor. Copiii nu au culoare politică. Voi urmări personal modul în care inspectorii şcolari generali se achită de sarcina de a optimiza reţeaua şcolară”, a declarat ministrul Daniel Funeriu.

sursa realitatea.net

Guvernul a alocat 80 de milioane de lei pentru reabilitarea şcolilor
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.