May 162010
 

Producătorul taiwanez de telefoane mobile, HTC (High Tech Computer Corporation) a cerut sistarea imediată a vânzărilor iPhone, iPad şi iPod, în Statele Unite.

HTC a făcut o plângere la International Trade Commission prin care cere ca Apple să oprească vânzarea imediată a iPhone, iPad şi iPod pe motiv că încalcă cinci patente care le aparţin de drept. Această mişcare vine ca o contramăsură după ce Apple a dat în judecată HTC-ul în martie, susţinând că firma taiwaneză îi încalcă 20 de patente.

În acelaşi timp, cel mai mare producător de telefoane mobile din lume este şi el implicat într-un proces complex cu Apple. Analiştii susţină că firmele se ceartă des pe drepturile de proprietate ale anumitor tehnologii, dar aceaste procese se soldează foarte rar cu oprirea vânzării unui produs, potrivit BBC.

„Am luat această măsură împotriva Apple pentru a ne proteja proprietatea intelectuală, partenerii noştri industriali şi cel mai important, clienţii noştri”, a declarat Jason Mackenzie, vicepreşedinte HTC în America de Nord.

sursa:realitatea.net

HTC a cerut sistarea vânzărilor iPad, iPhone şi iPod
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.