Sep 062010
 

Smartphone-ul va costa 150 de dolari şi fi disponibil în România începând din 2011.

Huawei anunţă lansarea, latârgul de electronice de la Berlin, IFA 2010, a nouluitelefon mobil IDEOS, primul său telefon din categoria entry-level care va rula cu sistemul de operare Android FroYo 2.2.

Aparatul îşi propune să modifice termenul de ”entry-level”, prin combinarea unui hard-ware şi a unui software de o foarte bună calitate la un preţ foarte atrăgător.

Telefonul “cu Google”, cum l-au denumit producătorii, va fi echipat cu un touch-screen cu o diagonala de 2,8 inch şi cu o rezoluţie de 320×240 pixeli, va dispune de un procesor de 528 MHz si o camera foto de 3,2 MP.

Modelul va beneficia de o conectivitate rapidă la internet datărită compatibilităţii sale cu reţelele HSDPA si Wi-Fi 802.11n. De asemenea, aparatul mai este dotat şi cu receptor GPS. Telefonul beneficiază de o nouă aplicaţie care ajută utilizatorul să afle care sunt ultimele ştiri precum şi starea vremii.

“Suntem mândri că am atins deja scopul nostru de la începutul anului 2010 şi anume acela de a dezvolta un smartphone de numai 150 de dolari. IDEOS reprezintă o opţiune accesibilă, creat pentru a facilita accesul la internet”, a declarat Kevin Tao, CEO al Huawei Device.

Pe lângă apelarea vocală, cu IDEOS inclusiv navigarea poate fi făcută vocal. Telefonul a fost conceput în mai multe culori (negru, galben, albastru şi roşus) iar cu dimensiunile sale de 104×54.8×13.5mm, noul IDEOS este un telefon ergonomic, care încape cu uşurinţă în buzunar.

Pe piaţa din România, telefonul va fi disponibil din 2011.

sursa realitatea.net

Huawei lansează la IFA smartphone-ul IDEOS, cu sistem de operare Android
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.