Mar 172010
 

1. Nu uita de nevoile tale in pat

Pentru pentru a-ti stimula viata sexuala trebuie sa stii ce iti place si te excita in pat. Cu totii stim probabil asta pana la un anumit punct, dar daca tu si partenerul tau folositi aceeasi practica sexuala zi de zi, este timpul sa introduceti cateva condimente in rutina voastra sexuala. Incearca sa gasesti ceva nou, de care sa va bucurati amandoi. Sau poti sa experimentezi pe cont propriu.

Daca ai impresia ca partenerul nu iti satisface pe deplin nevoile, incearca sa vorbesti cu el/ea despre asta.

2. Rasfata-ti partenerul in fiecare zi

In ciuda vietilor voastre ocupate, nu uitati sa va alintati reciproc. Dat fiind faptul ca femeile au de obicei o anumita dificultate in a se bucura de sex fara atingeri blande si imbratisari iubitoare, lipsa de intimitate zilnica poate cauza probleme serioase in viata sexuala.

Un studiu efectuat in Carolina de Nord a aratat ca imbratisarile frecvente si saruturile elibereaza hormoni ce au efecte pozitive asupra bunastarii tale si stabilesc o legatura foarte intima intre tine si partenerul tau. Deci, este suficient sa va tineti de mana in timp ce va uitati la televizor, sa va sarutati cand va intoarceti de la serviciu, sa va faceti masaje ale gatului sau umerilor sau sa adormiti unul in bratele celuilalt.

sursa:apropo.ro

Iata cateva sfaturi despre cum sa-ti impulsionezi viata sexuala si sa o faci mai incitanta.
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.