Aug 182012
 

Îngheţata este numită "Baby Gaga"

Îngheţata este numită “Baby Gaga”

Un restaurant din Londra a inclus în oferta sa îngheţată din lapte uman, susţinând că este un produs organic şi neconvenţional.

 

Specialitatea numită “Baby Gaga” poate fi cumpărată, de vineri, la preţul de 14 lire sterline (23 de euro) pe porţie, de la gelateria londoneză Icecreamists din Covent Garden, informează Mediafax.

Fondatorul localului, Matt O’Connor, are încredere în abordarea sa asupra “miracolului maternităţii” şi va comercializa îngheţata la preţul de 14 lire sterline (23 de euro) pe porţie.

Laptele uman a fost furnizat de mame care au răspuns unui anunţ online şi au fost plătite pentru acest serviciu. Londoneza Victoria Hiley, în vârstă de 35 de ani, a fost una dintre cele 15 femei care au răspuns anunţului.

Hiley, care lucrează cu femei care au probleme cu alăptarea bebeluşilor, a spus că ea crede că dacă adulţii vor realiza cât de gustos este laptele uman, atunci femeile care abia au devenit mame vor fi mai înclinate să alăpteze. Ea a mărturisit că serviciul pe care l-a furnizat folosindu-şi o dotare naturală a ajutat-o şi financiar.

Reţeta pentru Baby Gaga conţine lapte uman amestecat cu păstăi de vanilie din Madagscar şi coajă de lămâie.

Îngheţată din lapte matern, la un restaurant din Londra
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.