May 242010
 

Curtea de Apel Bucureşti a redus daunele pe care TVR Media trebuie să i le plătească lui Ştefan Bănică Jr. de la 5.000 de euro la 1.538,19 lei, pentru comercializarea unor materiale în care a jucat tatăl său, actorul Ştefan Bănică.

CAB a schimbat sentinţa iniţială şi a decis ca Ştefan Bănică Jr. să primească doar 1.538,19 lei drept remuneraţie echitabilă, respectiv 1.538,19 lei, cu titlu de daune interese.  De asemenea, cântăreţul trebuie să plătească instituţiei cheltuieli de judecată de 19,65 lei.

Procesul intentat TVR Media de Ştefan Bănică Jr. a început pe 2 aprilie 2008, cântăreţul cerând despăgubiri de 30.000 de euro pentru difuzarea unor materiale în care a jucat tatăl său.

În iunie 2009, Tribunalul Bucureşti i-a acordat despăgubiri de 5.000 de euro, însă sentinţa a fost atacată de TVR Media la Curtea de Apel Bucureşti.

Ştefan Bănică Jr. reclama faptul că TVR Media nu i-ar fi plătit drepturi de autor pentru comercializarea DVD-ului “Maeştrii comediei”.

sursa:realitatea.net

Instanţa a redus daunele pe care Ştefan Bănică Jr. trebuie să le primească de la TVR Media
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.