Aug 182012
 

 

Andrej Pejic face cariera în modellingul feminin.

Andrej Pejic face cariera în modellingul feminin.

V.P.

 

Andrej Pejic, în vârstă de 19 ani, este un tânăr care face senzaţie pe catwalk-urile internaţionale. Bărbatul este noua vedetă din lumea modei, iar anul trecut a fost “mireasa” colecţiei lui Jean Paul Gaultier.

 

Andrej este un adolescent de origine sârbă, care a crescut în Australia şi care face cariera în modellingul feminin.

Andrej Pejic este insulta supremă adusă de modă femeilor – le face să îşi dorească să arate ca un bărbat îmbrăcat ca o fată“, scrieDaily Mail.

Publicaţia britanică a luat în ultima săptămână atitudine împotriva direcţiilor luate în industria modellingului şi trage un semnal de alarmă..

Cu părul său blond, cu ochii mari şi migdalaţi, cu buze a la Angelina Jolie şi cu un corp plat ca o scândură, Andrej Pejic este semnul că modellingul feminin este pe ducă! Este jignirea supremă adusă femeilor – şi anume aceea de a crea o fiinţă jumătate bărbat, jumătate femeie, pentru că pur şi simplu femeile nu mai sunt în stare să facă acest job. Ce să mai, femeile din modelling sunt, să recunoaştem, prea …feminine, deşi au făcut foame toată viaţa ca să fie slabe! Ăsta e un act de misoginism pur’, scriu cei de la Daily Mail.

sursa click.ro

Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)