Oct 272010
 

Adriana Iliescu îşi minte fetiţa când o întreabă ce vârstă are, ameţindu-i curiozitatea cu o cochetărie: “Femeile trecute de 40 de ani nu-şi spun vârsta”.

Cel mai mult o nedumereşte pe fetiţă faţa ei extrem de ridată şi trupul firav atunci când o compară cu celelate mămici care vin să-şi ia copiii de la şcoală, a declarat ea într-un interviu pentru Barcroft Media: “Fiica mea a înţeles că am născut-o mai târziu, dar că sunt sănătoasă şi că am bani să o cresc”. Adriana Iliescu găseşte destule avantaje în faptul că este o mamă pensionară, cu un venit de minim 1.000 de lei, mai ales acum la vreme de criză: “Dacă eram tânără, exista riscul să fi fost şomeră sau să fi fost plecată la lucru toată ziua”.

Adriana Iliescu era optimistă că vă trăi o viaţă lungă alături de fiica ei încă de când a născut-o, la aproape 67 de ani: “Nu fumez şi nu beau, iar dacă trăiesc tot atâta cât au trăit părinţii mei Eliza va avea 20 de ani când eu voi muri”. Adriana Iliescu ţine să le sublinieze celor de la Bancroft Media că ea este cea mai bătrână mamă din lume şi în nici un caz acea mamă din India, considerată noul record mondial la făcut copii: “Am certificat de naştere, eu pot să dovedesc că am 72 de ani, dar femeia din India nu are, aşa că nu poate să susţină că deţine recordul”. Iar dacă ar mai vrea lucrul acesta, Adriana Iliescu este convinsă că şi acum, la 72 de ani, ar fi în stare să mai rămână însărcinată: “Medical este posibil, chiar dacă nu cred că aş putea duce sarcina până la capăt. oricum nici nu-mi doresc asta, Eliza are şsase ani şi este viaţa mea”.

Adriana Iliescu a făcut tratamente de fertilizare timp de nouă ani, inclusiv tratamente de stopare a menopauzei, pentru a putea naşte la vârsta de aproape 67 de ani. A dat naştere la doi bebeluşi, unul dintre ei nefiind însă viu. Adriana Iliescu a divorţat la 24 de ani, după patru ani de căsnicie, amintind despre soţul ei că nu-şi dorea copii: “Eu întotdeauna mi-am dorit un copil, dar niciodată n-am avut un partener. Sunt doar câţiva ani de când tehnicile de fertilizare şi inseminare artificială au pătruns în România”.

sursa realitatea.net

La 72 de ani, Adriana Iliescu crede că ar mai putea rămâne însărcinată
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.