Jan 062012
 

Lansetele de feeder sunt lansete destinate pescuitului cu cosuletul de nadire (feeder), de aici si denumirea de lansete de feeder

lansete_de_feeder_6679455.jpg

Lansetele de feeder sunt lansetele destinate pescuitului cu cosulete de nadire (feeder), de unde au imprumutat si denumirea de lansete de feeder.

Lansetele de pescuit la feeder sunt lansete destinate pescarilor pasionati de pescuitul la “varf”. Un astfel de pescuit presupune folosirea unui varf senzitiv, varf care sa inregistreze si sa transmita toate semnalele pestilor atunci cand acestia iau contact cu momeala. Fiind foarte subtiri, varfurile lansetelor de feeder par sensibile, acest lucru fiind compensat de rezerva mare de putere pe care o au blancurile lansetelor de feeder.

Particularitatile lansetelor de feeder
– Lansetele de feeder se remarca prin numarul mare de inele, ce permit o distribuire progresiva a tensiunii in blank.
– Au de la 2 pana la 4 varfuri, cu puteri si actiuni diferite.

Clasificarea lansetelor de feeder se face in mare parte in functie de puterea acestora:
– Lansete de feeder Light (Picker)
– Lansete de feeder Medium
– Lansete de feeder Heavy

Info extra
Pe piata exista o gama variata de lansete de feeder cu actiune, putere si lungime diferite, care satisfac toate exigentele pescarilor, fie ca aleg sa pescuiasca pe rau sau balta, dupa crap sau platica.

Lansete de feeder
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.